Crazy Dentist
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

•♥Girl-Ashley♥•

Jak si udělat domácí Bubble tea

Ahoj dneska jsem si pro vás připravila jak si udělat vlastní domácí Bubble tea-můžeme jit na to.                                                                                                                                                                                     
V doslovném překladu bublinkový čaj je nápoj, který vznikl na Taiwanu zhruba v druhé polovině minulého století. Za tu dobu si získal mnoho příznivců po celém světě. Základem je pravý, zelený nebo černý čaj (žádný z pytlíku!), čerstvě uvařený, který se dochutí ovocnou nebo mléčnou složkou.

Výhodou bubble tea je, že se může podávat jak studený, tak teplý, díky čemuž má své příznivce celoročně. Co výjimečného se ale do bubble tea přidává a možná jsi o tom ani nikdy neslyšela, jsou tapiokové perly - žvýkací kuličky, které se získávají z kořene rostliny Yuca a jsou stoprocentně přírodní. Na tvé volbě pak je, zda si do tvého bubble tea necháš dát ještě ochucené praskací kuličky (kuličky, které po nasátí do pusy prasknou a vyteče z nich lahodný ovocný sirup), nebo ochucené želé.

Pro bubble tea je přímo typické, že se podává se širokým barevným brčkem, kterým tapioky můžeš nasávat, a také v průhledném uzavřeném kelímku. Přestože popis zní jednoduše, příprava pravého bubble tea je poměrně náročná a drží se přísných původních postupů.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.