• Tajná mise •

•Jak na objem vlasů•

►Tajné ahoj◄

Tak je to konečně tady :D Omluvám se, že to nevyšlo dřív, ale nějak jsem nestíhala.

Fotky co tu uvidíte jsem já a z důvodů zhrození se mé tváře jsem je radši zamaskovala :DDDDD


Jak (možná :DD) získat objem jen s fénem a hřebenem? 


VAROVÁNÍ :D 

To že to funguje u mých vlasů, neznamená, že i ty vaše dostanou objem jak na obrázku :D Každý máme vlasy jiné, já mám silné a kudrnaté od přírody. Pokud máte vlasy jemné nejspíš vám to nepůjde :( Ale kdo ví. Hlavně pak na mě nebuďte naštvaní :DD Tuto "metodu" jsem objevila před rokem a něco, úplnou náhodou při fénování. Je možné že existuje ale já ji nehledala :D


Krok 1

Vlasy si před umytím učešte ať je nemáte zacuchané. Já mám hřeben od Avonu: Tangle Teezer a jsem s ním spokojená :D


Krok 2

Vlasy si umyjte šamponem (abyste měli pěnu) a potom opláchněte. Je na vás pokud si nanesete šampon 2x nebo 1x :)) Já používám nejen Gliss Kur, ale i jiné šampony. Kondicionér je taky na vás (já osobně žádný nepoužívám :D ) Po řádném opláchnutí pěny si vlasy vysušíme ručníkem. Učešeme.

 (mokré vlasy, usušené ručníkem a učesané)


Krok 3 - Jeden z nejdůležitějších 

Vezmeme si fén. Předkloníme hlavu a jednou rukou fénujeme a druhou češeme - stále v předklonu a naráz. Fén střídáme z venkovní strany a vnitřní (na obrázku) Jináč pokud možno teplým vzduchem. (nebude to hned).

 


Krok 4

Když už vám přijde, že jsou vlasy suché, pomalu (abyste se neskáceli) se narovnáte a vlasy opět učešete a profénujete (už narovnaní) studeným vzduchem. Já mám pěšinku vprostřed, ale je dobré si vlasy vyfénovat i když jsou přehozené.

 


A teď abyste mi věřili :DDDD :

Před x Po

před)  po)

před)  po)


Tak třeba jsem aspoň někomu řekla novinku :D Pokud to budete chtít zkusit, snad je postup k pochopení a doufám že přes obrázky s "vysokou" kvalitou je vidět rozdíl :DD. A omlouvám se pokud to zrovna na vaše vlasy nezabere :(


Tak se mějte a ahoooj :D jo a ještě pár videí k tomu když už teda :D


 (Od 2. minuty)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.