• Tajná mise •

Osud nebo Náhoda

► Tajné ahoj ◄

Tento článek bude zase něco jiného :DD


Osud, náhoda, karma, (štěstí)

Věříte na něco z těchto věcí? Já osobně na osud a karmu. Zajímalo by mě jak to máte vy, proto pište do komentářů.

Mám tady samozřejmě i vysvětlení těchto pojmů, bude to z mé hlavy, takže pokud s něčím nebudete souhlasit, dejte vědět, aspoň se přiučím. :D 


OSUD

Pokud věříte na osud, věříte vlastně na něco, co je již předurčené: Co se má stát, stane se. Příklad: Čekáte ve školní šatně na kamarádku a nechcete potkat určitou osobu, která má ještě přijít. Pak si ale řeknete - Co se má stát, se stane. Buď tu osobu potkám, nebo kamarádka přijde dřív, je to předurčené. Mě tato myšlenka pomohla když jsem dělala v zimě talentovky - Co se má stát, se stane. 



NÁHODA

Většinou když věříte na náhodu, nevěříte na osud a opačně. Náhoda, už vyplývá z názvu, to co se stalo se stalo náhodou. Což je úplný opak osudu. Příklad: Jdete po ulici a přemýšlíte jak se má asi vaše kamarádka a do 5 minut chůze ji potkáte. Pak si řeknete: no to je náhoda, před chvílí jsem na tebe myslela a ty si teď tady.



KARMA

Karma, karma, karma. Ještě asi před měsícem jsem na ni nevěřila a po pravdě ani nevěděla co to znamená. Pak se mi ale něco přihodilo. Můžete říct, že je to vlastně oplata vesmírem. Pokud vykonáte úmyslně nějaký špatný skutek někomu jinému, karma vám to vrátí. I dobrý skutek by se vám měl vrátit. Příklad: Jste na někoho hnusní, něco mu provedete, pak ale po nějaké době se stane něco ještě horšího vám. Tomu se říká karma. (Tedy aspoň podle mě :D )

 (strčil naschvál do domina, ale konec spadne přímo na něj)


Tak, toto je vysvětlení podle toho, jak to beru já. Situace u náhody a osudu se samozřejmě můžou brát i opačně, karma je jedinečná. :D  Jináč, ne, lepší příklady jsem vymyslet nemohla :DD 

Dejte určitě vědět, pokud na něco také spoléháte, tak na co, zajímalo by mě kolik zástupců karmy, osudu nebo náhody tu máme. :)

Díky za přečtení a ahoooj


Tráápáás

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.