Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Idiot test - zábavný test
Hra - Idiot test - zábavný test
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

♥ Můj blog ♥

znamení vampíra 6.část

Z oblečením od Elis jsem šla směrem ke koupelně, strašně jsem se těšila i na koupel. Byla totiž pravda že jsem vypadala trochu jako oškubaná slepice než někdo hodný společnosti. Zavřela jsem za sebou dveře a první čeho jsem si všimla byl sprchový kout. Měla jsem tam nachystaný i ručník a mýdlo. Pustila jsem teplou vodu a shodila ze sebe to špinavé oblečení. Víc než dvacet minut jsem jen seděla ve sprše a nechávala na sebe téct teplou vodu a doufala že je to  jen sen ze kterého se vzbudím. Byla bych asi tam seděla ještě déle ale někdo zaklepal na dveře pokoje a zpoza dveří se ozval Elisin hlas: ,,Už budeš??, budu na tebe čekat tady v pokoji pohni si". A vešla do pokoje já rychle automaticky se začala utírat a zavolala jsem:,,Už budu!" Vzala jsem půjčené oblečení a oblékla si ho. Bylo to jasně červené triko a krátké kraťásky, mě to trošku připomínalo spíš pyžamo. Ale protože byl večer moc jsem to neřešila. 

Vešla jsem do pokoje, u stolečku který byl hned vedla okna čekala Elis a nalévala čaj. Pohlídla na mě a s úsměvem řekla:,,Vážně padne ti mé oblečení, tohle si nech na spaní." a ukázala na postel byla na ní hromádka oblečení které tam předtím nebylo.,,tohle máš na zítra¨." Poděkovala jsem jí a šla si k ní sednout.

Nedalo mi to a první věc na kterou jsem se musela zeptat bylo:,,Co to máte za tetování ty ho máš  u ramene a Julian ho má na krku, trošičku jsem viděla při letu. A co to jsou strážci?." Zamíchala si čaj a podívala se na své  rameno a odhalila mi celé tetování.,,Tohle není tetování, je to značka se kterou se rodí strážci vampírů, jak vidíš já tam mám O. Jako Otakar to je vampír o kterého se starám. Julian tam má M. Jak se jmenuješ??"

Podívala se na mě a já si vzpomněla že jsem se jí nepředstavila.,,Mé jméno je Marleen ale většina lidí mi říká jen Marr." řekla jsem a upila čaje. Elis se podívala z okna a znovu začala povídat.,,Žádný strážce si svou povinnost nevybírá. Narodí se ze znamením na krku a svůj osud má jasný chránit svého vampíra. Ale všechny tvé ostatní otázky ohledně strážců a vampírů poví  zítra Julian. Dnes by jsem si chtěla podívat trochu z jiné strany.".

Nabídla mi sušenku a chvilku jsme jen tiše jedly suchary, jediné co bylo slyšet bylo jejich chroupání. Po chvilce ticha jsem řekla:,, o čem by jsi si chtěla povídat?". Zasmála se a potichu řekla:,, Máš nějakého kluka??". Přiznávám se že touhle otázkou mě docela zaskočila, zhruba před hodinou jsem se dozvěděla že jsem vampírka a že si všichni myslí že jsem mrtvá a Elis napadnou kluci??. ale co jsem chtěla čekat nevím jak dlouho tu je se samýma klukama a s něma všechno probírat nemůže. A tam jsem zavrtěla hlavou a podotkla:,, Ne nemám, nikdy si mě totiž nikdo nevšímal a když už jo tam abych mu dala opsat úkol".Elis se napila čaje a tiše řekla:,,To jsi to měla ještě dobré já už od mala kvůli tomu že jsem strážnce, mám dá se říct kluky zakázaný. Svou rodinu jsem jako ostatní strážci opustila když mi bylo pět abych se naučila všemu co jsem musela znát. A navýc až tohle všechno skončilo někdo unesl Otakara a mě začal životní úkol."


Doufám že se vám to líbilo a připomínám že mé články budou vycházek každé ráno v šest a někdy odpoledne vyjde článek na víc jako třeba dneska.

Minulý díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/znameni-vampira-5-cast

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.