Operate Now! Scoliosis Surgery
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
 

A fading no one

Spoutaná - Mare

No,takže ahoj,já Vás vítám u dalšího článku.Tentokrát to bude něco o minulosti (princezny) Mare. Eh,myslím že předminule jsem dávala obrázek,ale dám ho i sem.Doufám že se bude líbit a bude to jakoby z jejího úhlu a z vypravěčovo .

*

Vypravěč:

Mare,bývalá princezna řádu živlů.Vždy byla velmi oblíbená pro svoji milou povahu.Dokázala všem radit,všem pomoci.Často se kvůli tomu hádala s jejími rodiči,jelikož oni byli jen sobci,co mysleli sami na sebe.Útěchou jí byla starší setra Kriss. Již brzy se měla stát královnou.Mare jí to přála a doufala že bude moct dávat chudým jídlo a peníze a že si boudou všichni rovni. Všechno se změnilo,ten den kdy Kriss nastoupila na trůn.Mare byla veselá a přívětivá jako obvykle.Ale Kriss se změnila.Od doby co vzala královské žezlo do ruky se o Mare nestarala,nestarala se o nikoho.Jen o sebe,rodiče a živly.Mare to považovala za zradu.Utekla do nedalekého lesa.Tam plakala. Poté se vrátila zpět do hradu ale jediné co si vysloužila bylo nadávání ze všech stran královské rodiny. Mare je začala nenávidět.Utekla do hradní věže,v domnění že bude sama.Nebyla. Zpoza stínů vystoupili tři postavy.Všechny v černém,všechny s noži,všechny se sešitými ústy a d'ábelským pohledem.V Mare se najednou něco zvrtlo. Ony tři osoby jí dali dva bodce které pasovaly přesně na její prsty.Mare nevědělo co s nimi má dělat. Tři osoby ji pomoci nemohli,měli sešitá ústa.

Jak se střídali den a noc,Mare se propadávala do hloubky temnoty. Začala všechny nenávidět,poddané,rodinu,služebnictvo i veškeré to,co žilo. Jednou ji ale na snídani všichni ignorovali,nadávali na ní a pomlouvali ji. ,, Kéž by se nikdy nenarodila" uslyšela tenkrát od své matky a otce.Sestra Kriss jen přitakala. Mare to zlomilo srdce.Najednou si ztvrdlo v kámen,jako kdyby žádné neměla. A proto se rozhodla udělat ten nejzoufalejší čin co mohla udělat.Doběhla pro své bodce do věže a rodiče i Kriss vylákala do zahrady. Kriss se na chvíli zadívala jinam a Mare ten okamžik využila.Zabila bodci oba rodiče.Když to Kriss spatřila,krve by se v ní nedořezal.Na místě zavolala stráže,kteří se chopili Mare a táli ji do vězení.Mare dál propadávala temnotě a ve vězení čekala na svůj soudný den.Ve vězení jí navštívily opět ony tři osoby a utvořily okolo ní kruh,Potom začali něco říkat.V tu ránu Mare začala blednout,oči se jí začali ztrácet v temnotě.

Když nadešel její soudný den,neměla strach.To byla ona sama.Všichni na ní zírali.Trest byl vynesen,Mare měla být zbavena života.Na hranici,měla být upálena.Když jí přivazovali a zapalovali hranici začalo pršet. Kriss,byla velmi zbožná a proto usoudila že Bůh si nepřeje aby Mare zemřela.Proto ji propustila,ale byla zbavena světlé moci,byla zbavena titulu princezna.Dostala titul vyhnankyně.Mare odešla.Usadila se v temných skalách.Kde její temná moc sílila.Potom jí jedné noci navštívili ony 3 osoby. Poklonily se a na kusu papíru měli napsáno. Děkujeme Vám,zachránila jste nám život.Nyní jsem Vašimi otroky a Vy ovládáte Černou Moc,je daleko silnější než světlá. Mare od nich dostala černou košili a dva naprosto černé ostny.

Lidé co ji viděli usoudili že je to představitelka noci,strachu,nemocí všeho špatného,začali jí říkat night Mare. Ten kdo se jí vydal hledat už se navrátil. 

*

*

Mare: 

Bývala jsem princezna z rodu živlů z řádu světlých.Už nepamatuji jak je to dlouho.Všichni mě měli rádi a já je.Tedy až na rodiče.Znali jenom sami sebe a o mě nebo o Kriss se vůbec nestarali.Kriss se brzy měla stát novou královnou.Tolik sem jí to přála.Doufala jsem že se nebude chovat tak povýšeně jako rodiče. Když nadešel její den měla jsem takovou radost. Ale poté co vzala do ruky žezlo,se změnila.Nezajímal jí nikdo kromě rodičů a jí samé, a Živlů.Já jsem utekla do lesa a tam jsem se rozplakala.Poté jsem se vrátila ale Kriss na mě byla hnusná,několikrát mi dala facku.Utekla jsem do věže.A tam jsem začala všechny proklínat a nenávidět.Potom ke mě vystoupili tři osoby,hrozně jsem se bála.Ale oni se nechovali nepřátelsky.Ale jejich vzhled mě děsil.Sešitá ústa,v ruce nůž a a bylo toho hodně.Potom mi bodali jakési dva bodce a odešli.Jak minul den noc,tak jsem se já propadávala do temnoty.Na jedné snídani se všechn zvrtlo.Rodiče řekli ,,Kéž by ses nikdy nenarodila!" To pro mě byla rána.Utekla jsem do pokoje a vzala ty dva bodce. Vylákala jsem rodiče ven,ale Kriss šla s námi.Byla chvíli nepozorná a já to využila.Zabodla jsem ty dva bodce do rodičů.Když to Kriss uviděla,zhroutila se.Zavolala stráže.Ty mě vsadili do vězení a já čekala na svůj soudný den. Potom se přede mnou objevily ty tři osoby.Utvořily okolo mě kruh a začali něco říkat.Já jsem cítil,jak blednu jak mi oči černají,jak se z nich spoušté temné szy a jak se mi na tváři objevuje úsměv který se nedá nazvat jinak,nežli vražedný.Osoby potom zmizeli.

Nadešel můj soudný den a stráže mě vyvedli ven.Lidé a mě zírali,stejně jako Kriss. Dostala jsem trest smrti,upálení na hranici. Ale já neměla strach.Když mě přivázali a podpalovali hranici,začalo pršet. Kriss byla vždycky velmi zbožná a tak si to nejspíš vyložila tak,že Bůh nechce abych zemřela. Ale zbavila mě hodnosti princezna a světlé moci.Nevadilo mi to.Potom se ze mě stala vyhnankyně. Usadila jsem se v Černých skalách.Znovu mě navštívili ty tři osoby.Tentokrát s kusem papíru na kterém stálo přibližně tohle:

Děkujeme Vám,zachránila jste nám život.Nyní jsem Vašimi otroky a Vy ovládáte Černou Moc,je daleko silnější než světlá. Potom jsem od nich dostala černou košili a dva bodce.Tentokrát černé.

Kdokoliv se mě pokoušel navštívit,skončil mrtvý. 

*

Žiji ted' s Kriss v budoucnosti a moji otroci už našli čtyři pány živlů.Výborně...

*

*

Ok tak to by bylo všechno,já doufám že se líbilo,budu ráda za každý komentář.A tady máte Maryn obrázek.Takže ahoj


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.