A fading no one

FNaF Tag

Takže ahoj lidi,vítám Vás u dalšího článku.Tady do tohoto Tagu mě zatagovala Penny2,omlouvám se všem kteří čekali Spoutanou,ale tak nějak nemůžu nic vymyslet.Jinak asi to trochu rozepíšu.. (Vážně? To se ještě uvidí). No nic.A díky za 93 plusek a druhou stranu ve Spisovateli.Jste zlatí (Doufám že ne doslova). No,co dál? Hm,asi nic.No dobře,dobře,jdeme na to (Spíš já) :

*

*

*

1

Doufám že to jde vidět.Snad jo...

*

1.Oblíbený animatronik?

Hned první otázka,a takhle zákeřná.No,já jich mám několik. Marionette/Puppet,Springtrap,Foxy,Mangle, Toy Bonnie... Mám pokračovat?Asi ne. Ehm,ok tak škrtám Toy Bonnieho a Mangle.Jenže já už si nedokážu vybrat.Marionette je u mě nejlepší,ale Springtrap a Foxy takovej roztomilej. Eh,já si asi doopravdy nevyberu,takže moment.

Fajn,takže jsem se rozhodla *chvíle napětí* pro.....

Marionette.Ale bylo to VELICE těžké.Nebo.... Ne,nechám to takhle!

*

2.Kterého naopak nejvíc nesnášíš?

Hm,bylo by dobrý říct,jestli ve hře nebo v příběhu.Ok,já zvolím ve hře,protože v příběhu mám ráda všechny (Ano,i Purple Guye a Springtrapa).Nesnáším BB-ho.Krade baterky šmejd jeden malej. A mě to docela vadí,když jste ve třetí noci,v pátý hodině,najednou BB a co následuje? No přece jumpscare Foxyho. V tu chvíli bych nejradši vlezla do hry a BB-ho rozmlátila.Naštve.


*

3.Kterého se nejvíc bojíš?

A v jakým díle? Ve všech.Aha.Hm...Tak v jedničce nikoho,krom Golden Freddyho.Ve dvojce se to dá čekat,Golden Freddyho (Nesnáším když se objeví).Ve trojce,eh,tam se dá čekat když chce jumpscarnout BB,ale stejně je to nepříjemný,takže ve trojce BB.A ve čtyřce..hm všech?Ne to ne.Asi,ano leknu se,ale já to více-méně nemůžu říct,jelikož jsem se dostala do druhý noci. Fajn,tak Nightmare Bonnie (Ale vsadím boty,že jinak by to byla Nightmarionette).A celkově? Nightmare Bonnie.Ve FNaF Worldu fakt nikoho :D


*

4.FNaF 1,FNaF 2,FNaF 3,FNaF4?

Heh, to je lehké, no přece uhm,tak ne...? FNaF World! Ale za nabídky je to dvojka. Nebo trojka? Ne, v ní je moc zmatek. FNaF 2 je vítěz! Klidně protestujte,já to nezměním


*

5.Oblíbený noční hlídač?

Žádný,ale jelikož hraju ráda dvojku,tak Jeremy Fitzgerald,Jinak tady je stránka a je to docela zajímavý počteníčko

http://www.postavy.cz/svet/five-nights-at-freddys/postavy/

I když je Jeremy,takovej srab,na rozdíl od Mika Schmidta.


*

6. Slyšela si někdy zpívat Foxyho?

Ne,ale chtěla bych ho slyšet,musí to být zajímavé.A někde na Youtube to bylo slyšet.


7. Phone guy nebo Purple Guy

Purple guy.Jako Phone guy se svým "Eh,Hello,hello.Welcome to the new job" je už otravný,i když občas jeho instruktáž poslouchám.Hlavně pro zábavu.A Purple guy...to snad nemusím vysvětlovat.Ano,já vím,zabil 5 dětí,potom je rozmlátil,podpálil pizzerii...ale já ho mám stejně ráda.( A myslete si o něm co chcete)



*

8.Byla bys radši zabita animatronikem nebo Purple guyem?

Zákeřná otázka.Zase.Já nevím. Asi no,ehm obojím? Bože,co je tohle za otázku.Ne,už vím-Purple guyem.Vím,jsem šílená,ale nechci aby mě zabil animatronik,to fakt ne.(I když ve hře mě zabíjejí málokdy).A navíc,Purple už má zkušenost,se zabíjením lidí.Jako nechci říct že animatronnici ne,ale přece jenom.No prostě,Purple guyem. 

2

Jak nádherný obrázek....

*

9. Být nejdřív zabita a pak narvána do kostýmu,nebo hned rozdrcena v kostýmu?

Jupí,na tuhle otázku jsem se docela těšila.A překvapím Vás. Já bych chtěla být hned rozdrcena v kostýmu. Je to sice určitě nechutné a bolestivé,ale musí to být super,to minimálně cítit.Kabely co se vám zapichují do kůže...Já nebudu pokračovat,protože ne všechny z Vás mají silný žaludek jako já.


UPOZORNĚNÍ-KDO NEMÁ SILNÝ ŽALUDEK,AT' NA TO NEKOUKÁ

1

*

10.Koho taguješ?

Hm,to nevím, Asi nikoho.Ale no dobře. Monula11.

*

*

*

Fajn,tak jo,to je všechno.Doufám že se líbilo.A jenom menší otázečka.Nevíte jak se mám kruci,zbavit Golden Freddyho?! Už mě doopravdy štve!A mimochem,přijde Vám že Foxy a Springtrap mají světlé oči a Marionette a G.Freddy tmavé? (No spíš černé). (Já vím,určitě jste si nikdo nevšiml xD) Jo,fajn,to stačí.Jelikož jsem (zase) nemocná,tak možná,možná vyjde ještě jeden článek.Ale nevím,protože mám dělat ještě něco do školy.Jinak samozřejmě můžete posílat další návrhy.A Chilli jsem něco slíbila a vyjde to o Velikonocích. Asi už víte co,co?Fajn,tak jo,užijte si zbytek odpoledne a nejspíš se uvidíme ještě dnes u dalšího článku.Takže

Ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.