A bit of my life

10 strašidelných míst v Alabamě

Máme tu další článek! Tentokrát je to 10 strašidelných míst v Alabamě. Jedná se o místo ve Spojených státech. Vybrala jsem 10 nejstrašidelnějších. Užijte si článek, a jdeme na to! 


10. Boyington Oak, mobilní

 

Boyingtonský dub v Mobile, jižní živý dub, který údajně vyrostl z hrobu Charlese Boyingtona v hrnčířském poli přímo u hradek Church Street Graveyard. Boyington byl 20. února 1835 vyzván a popraven za vraždu svého přítele Nathanala Frosta. Uvědomil si, že ze svého hrobu bude pramenit strom jako důkaz jeho nevinnosti. Boyington Oak v Mobile, je jedním z nejvíce strašidelných míst v Alabamě.


9. Gaineswood, Demopolis

 

Gaineswood je plantážní dům v Demopolis, Alabama. Dům byl dokončen v předvečer americké občanské války po období výstavby téměř dvaceti let. Je to nejkrásnější plantážní dům, který byl kdy postaven v kraji Marengo. Také to je jeden z nejvýznamnějších zbývajících příkladů architektury řecké obrody v Alabamě. Je údajně strašidelný duchem bývalé hospodyně z Virginie. Byla zodpovědná za každodenní chod domu pro generála Whitfielda po smrti jeho ženy. Její duch pravděpodobně hraje klavír v hudební místnosti. 


8. Kenworthy Hall

 

Kenworthyho sálu poblíž Marionu, čtvrté patrové věžové místnosti je údajně pronásledováno přízrakem mladé ženy, která sedí v okně a čeká na návrat milovníka, který zemřel během americké občanské války. Dům a údajný duch jsou vylíčeny jako povídka v 13 alabamských duchů Kathryna Tuckera Windhama a Jeffreyho.


7. soudní soud v Pickens County

 

Pickens County soud v Carrollton je údajně strašidelný duch duchu bývalého otroka, Henry Wells, který byl lynched davu poté, co byl obviněn z hoření druhého krajského soudu. Brzy se objevil přízračný obraz obličeje v horním okně nové soudní budovy třetího okresu, aby vyznal Wellsovu nevinnost. Předpokládalo se, že každá okna v budově soudu byla zlomená v krupobití jeden rok, s výjimkou toho panelu.


6. Červená dáma z Huntingdon College

 

Pratt Hall v Huntingdon College v Montgomery, údajně straší Červená dáma. Huntingdonová byla původně metodistická ženská vysoká škola a Červená dáma je údajně duchem osamělé dívky, která spáchala sebevraždu. Její příběh je vyprávěn v Huntingtonově studijní knize Kathryn Tucker Windhamová 13 Alabama Ghosts a Jeffrey .


5. Dům Richards DAR

 

Dům Richards DAR je historické dům muzeum v Mobile, Alabama, Spojené státy. Dom italského domu byl dokončen v roce 1860 pro Charlese a Caroline Richardsovou. Šesti kapitol dcer Americké revoluce (DAR) v Mobile společně provozuje a udržuje dům. Architektičtí historici to považují za jeden z nejlépe zachovaných a komplikovaných příkladů domácí architektury v polovině 19. století. Dům Richards DAR v Mobile, údajně místo vyčerpaného smíchu, zpěv dětských hlasů a přízračná postava, která se objevuje v horním okně ložnice.


4. Sklápěcí pece

 

Slossové pece v Birminghamu údajně pronásledují pracovníci, kteří tam ve své době zemřeli jako pracovní pece. Byl prozkoumán na televizním seriálu Ghost Adventures. Také je to národní historická památka v Birminghamu.


3. Oakleigh
 

Oakleigh v Mobile, která tvrdí, že je pronásledována ženským duchovním v předním salonku a že má v ostatních částech panského sídla také aktivitu podobnou poltergeistovi, včetně samotného nábytku, beztvarých hlasů a stínových postav.


2. Presbyteriánská církev Adams Grove

 

Adams Grove Presbyterian Church je historická řecká obnova ve stylu kostela ve venkovském Dallas County, Alabama, v blízkosti obce Sardis. Postaven v roce 1853, je vybaven portierem typu "distyle-in-antis" s krabicovými sloupy. Už není aktivně využíván církevním shromážděním. Budova je nyní v soukromém vlastnictví. Byla umístěna do Národního rejstříku historických míst dne 5. června 1986. Kvůli domnělé paranormální činnosti v Adams Grove, budova církve a přilehlý hřbitov byly vyšetřovány několika duchovními loveckými skupinami. Skupina American Ghost Hunter z Santa Monice v Kalifornii navštívila lokalitu v červenci 2008.


1. Sweetwater Mansion

 

Sweetwater Mansion ve Florencii, Alabama může stále mít mnoho svých bývalých obyvatel kolem. Tento domov, který byl zahájen v roce 1828, zaznamenal hodně historie. Také zde tvořili důstojníci Unie a Konfederace během své příslušné okupace města během občanské války. Aktivity zahrnující dětský smích, pohyblivé objekty a četné zjevení byly zkoumány místními paranormálními skupinami a týmem z televizní show Paranormal State .


Který z těchto míst je pro vás nejstrašidelnější? Chcete pokračování? Pište do komentářů. Ještě bych chtěla poděkovat za vaší podporu a ty hezké komentáře. Ahoj :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.