Zahraj si Poua na počítači

Poua ti asi nemusíme dlouze představovat. Zahrát si ho můžeš třeba na iPhonech, nebo na všech tabletech a mobilech s Androidem. Možná ale nevíš, že se dá Pou zahrát i na počítači. Jestli bys to ráda zkusila, tak tady máš návod, jak na to.

Příprava s programem Bluestacks

Nejprve budeš potřebovat stáhnout program Bluestacks. Funguje tak, že ti v počítači vytvoří Android, ve kterém si pak snadno stáhneš a spustíš hry, jaké chceš, včetně Poua.

  1. Stáhni Bluestacks
  2. Otevři stažený soubor
  3. Klikni na Continue
  4. Klikni na Next
  5. Klikni na Install a spustí se dlouhá instalace
  6. Věř, že instalace může zabrat opravdu dlouhou dobu, takže dej Bluestacks čas, ať dokončí vše, co potřebuje

Instalace Poua

Po instalaci najdeš na ploše 2 ikony: „Start Bluestacks“ a „Apps“. Ty nejprve spusť tu první. Vyskočí na tebe nevzhledné černé okno, kde je seznam jakýchsi aplikací a her, které tě asi nejprve zajímat nebudou. Když klikneš na Lupu vpravo nahoře, můžeš zkusit vyhledat hru na Marketu. Zjistíš, že to nejde, ale Bluestack sám začne s aktualizací, kterou se proklikej. Následně se ti už hledání v Marketu přejmenuje na hledání v Play (Google Play je název místa, odkud se do Androidu stahují aplikace a hry).

Do Google Play se dostaneš ale jedině s účtem od Googlu. Pokud nějaký máš, můžeš se do něj přihlásit, takže přeskoč až na bod číslo 8 našeho návodu. Pokud ne, tak následuj náš návod, jak si ho snadno zařídit.

     1. Klikni na Nový

     2. Vlož své jméno a příjmení

     3. Vytvoř si svou emailovou adresu

     4. Jak vidíš, název musí mít alespoň 6 znaků (což ten náš má, ale Googlu se to nějak nezdá, takže se musíme přizpůsobit požadavkům)

     5. Zvol si heslo (alespoň 8 znaků)

     6. Vyber si nějakou bezpečnostní otázku pro obnovu hesla (a zkus si ji zapamatovat, nebo napsat). Případně si můžeš zvolit sekundární emailovou adresu (napiš tam svoji emailovou adresu, kterou běžně používáš)

     7. Opiš bezpečnostní text, což se může zdát zprvu složité, ale po chvíli to určitě zvládneš rozluštit :-) Text na našem obrázku říká například „eniumsit“

     8. Přihlas se pomocí svého uživatelského jména a hesla

     9. Klikni na Lupu vpravo nahoře

     10. Napiš „Pou“ bez uvozovek a klikni hned na první volbu, tu s ikonkou

     11. Klikni vpravo nahoře na „Instalovat“

Pak už Poua můžeš rovnou spustit. Když se vrátíš na svou Plochu a klikneš na ikonku Apps, tak tam už se ti Pou přidal. Pokaždé ho tedy snadno spustíš tím, že na něj dvakrát klikneš myší.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 05. 2014   |   Zobrazeno: 44722x

Témata článku:Hry

Komentáře

TerixVIP(grafika, youtube a zábav...)

Asi po 10 . pokusu se mi podařilo blueStacks nainstalovat a názor? BlueStacks je úplněmegaultrabestovněskvěleboží!! smajl mám zde insta , castel clash , messenger a spouuustu her a appek na vytváření hudby .. nemám co dotat ...

TerixTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.