Vyšli The Sims 4, vyzkoušej si je zadarmo!

A je to tady, jedna z největších herních událostí posledních let konečně přišla. Simíci jsou tu počtvrté a ty si je můžeš vyzkoušet úplně zdarma díky demoverzi. Jak se ale čtvrtý díl povedl? A jak stáhnout demo? Všechno se dozvíš v našem článku.

Začneme ale krátkým představením samotné myšlenky, která za hrami ze série The Sims stojí. Jde vlastně o co nejzábavnější převedení skutečného života do toho virtuálního, ve kterém ovládáš postavičky (Simíky), plníš jejich přání, směřuješ je ideální životní cestou, stavíš jim domy za peníze, které si Simíci vydělají a hlavně potkáváš další zajímavé Simíky, se kterými můžeš mít různé vztahy (kamarádství, láska, ale i skutečná zášť). V The Sims funguje i koloběh života, jak ho známe, takže se svět virtuálních Simíků neustále proměňuje podle toho, jakým způsobem hraješ a jak na to tvoje herní okolí reaguje.

Hraješ Sims 4 a chybí ti cheaty? Tady je najdeš!

The Sims počtvrté a znovu lépe

Čtvrtý díl The Sims je podle všeho dalším velkým krokem kupředu. Tvoji Simíci mají více různých nálad (ne jen štěstí/neštěstí), mohou dělat i několik věcí naráz, stejně jako jim můžeš vytvořit plán činností, který Simíci následně provedou, takže se budeš moci chvíli věnovat něčemu jinému a tvůj Simík přitom bude pořád „na vodítku“. Hra je navíc mnohem méně náročná na výkon počítače, takže si ho zahraješ i na starších, nebo slabších strojích!

Hodně byla přepracovaná i samotná tvorba tvých Simíků. Jak vidíš na obrázcích kolem, můžeš si nastavit úplně všechno, včetně postavy. Stačí podržet kliknutí myší na konkrétní části těla a pohybovat s myší – tvůj Simík se bude měnit okamžitě, ať už se snažíš změnit polohu očí, nebo zvětšit ženské partie.

Jestli znáš The Sims 3 a hraješ je, tak asi víš, že k nim existuje celá řada přídavků, které do hry dostanou třeba vysokoškolský život, cestování do cizích zemí, domácí mazlíčky a podobně. To hned po vydání v The Sims 4 samozřejmě není, takže si možná budeš chtít počkat, než se do novinky doplní nový obsah. Ale jedno je naprosto jisté, můžeš si vyzkoušet The Sims 4 hned teď, když si nainstaluješ demo. V něm si projdeš asi nejpovedenější změnou v nových Sims, tedy tvorbou Simíků.

Pozor pozor, nelegální (pirátská) verze hry The Sims 4 je od výrobce vybavena ochranou, která znemožňuje hraní - po tom, co Simík vleze třeba do sprchy, tak ta by se měla tradičně "rozkostičkovat", což se sice u téhle verze stane taky, ale nevratně se rovnou rozkostičkuje celý obraz a hra je nehratelná!

Jak nainstalovat demo a co všechno nabízí?

Jak už jsme tě lákali, můžeš si vyzkoušet The Sims 4 i sama. Demo je omezené na tvorbu Simíků, ale to je sama o sobě tak zábavná činnost, že si s ní určitě užiješ aspoň několik hodin zábavy. Editor postaviček je v demu opravdu plnohodnotný a s těmito postavičkami po koupení plné hry budeš moci i rovnou hrát.

Své postavičce můžeš zvolit vše, od pohlaví a jména, přes hlas a životní cíle, až po vzhled včetně těch nejmenších detailů. Navíc můžeš využít funkci pro náhodné vytváření Simíků - to kdybys chtěla trochu inspirace. Tuhle funkci navíc můžeš omezit jen na některé části Simíka, takže jestli jsi spokojená se svým výtvorem, ale nějak se ti pořád nezdá ten obličej, můžeš kliknout na šipku u kostky (viz obrázek) a tam si vybrat, že chceš náhodně měnit jen Tvář. Nebo cokoliv, co potřebuješ doladit k dokonalosti.

Teď ale k tomu složitějšímu a to je instalace dema (pokud už máš na počítači funkční Origin, tak se přihlaš a přeskoč na krok číslo 4):

  1. Stáhni si program Origin, skrz který ti výrobce hry dovolí stáhnout demo The Sims 4.
  2. Nainstaluj si Origin a spusť ho.
  3. Vytvoř si účet Origin.
    • Klikni na Vytvořit účet.
    • Zvol odkud jsi a kdy ses narodila (The Sims 4 jsou pro každého od 12 let věku).
    • Vyber si své uživatelské jméno (Origin ID), zadej svůj email, vyber si heslo, zvol si bezpečnostní otázku a její odpověď vepiš do pole pod ní.
    • Když sjedeš v tomto menu dolů, uvidíš další možnosti, které si podle svých představ vyplň. Až budeš připravená, klikni na Vytvořit účet.
    • Na email ti přijde potvrzovací odkaz, na který klikneš a tím svůj účet aktivuješ.
  4. Až budeš pod svým účtem přihlášená do Originu, klikni na Obchod, vyber v menu Free Games a následně z rozbalovacího seznamu Demos and Betas. Tady už uvidíš The Sims 4 demo.
  5. Přejeď myší na obrázek The Sims 4 a vyber Download. Hra se začne stahovat a nainstaluje se. Do hry se dostaneš přes ikonu na ploše, nebo po spuštění Originu v sekci MOJE HRY.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 08. 09. 2014   |   Zobrazeno: 80713x

Témata článku:Hry

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

A jako když si budu chtít stáhnou the sims 4 bez nákupu DVD .Tak udělám tyhle všechny věci co jsou tu vypsané a chtěla bych se zeptat stáhne se mi rovnou hra a nebo jen demo

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

karca10

Ahoj, nevíte náhodou ještě jiný způsob, jak bych si to stáhla, bez nějakýho tvoření účtu...
smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

karca10To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

tééra(Mimoňové)

the sims 4 mám to je to super můj hráč se jmenuje terka lenická klidně mi zavolejte a můžeme se sejít-v tý hře-třeba v nočnim baru smajl nebo v posilce-posilovněsmajl-nebo prostě někdesmajl

tééraTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.