Vidlákov

Česká hra Vidlákov se vás pokusí nalákat na opravdový online virtuální svět. V něm se staráte o ty samé věci, jako v reálném životě. Zařizujete si dům, obhospodařujete zahrádku a chodíte se bavit na diskotéku. Přitom budete potkávat další skutečné lidi, se kterými si můžete povídat a navazovat tak nová přátelství.

Hra disponuje docela zajímavou grafikou, i když je úplně zdarma a najednou ji může hrát větší množství hráčů. Ti mohou svým herním avatárům měnit oblečení i účes a celkově se musejí starat o jejich spokojenost.

Hra Vidlákov nespadá pod HPD.cz, tudíž do ní nemůžeme zasahovat. Nemá tedy cenu žádat adminy o BANy v této hře. Hra má jistě vlastní správce. Díky za pochopení. 

 

Vidlákov hrajte zde

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 02. 2013   |   Zobrazeno: 3134x

Komentáře

Didy(Bradavice)

tak jako pardon vývojáři ale teď čtete komentáře a uvidíte hodně věcí který chci zpátky protože hrůzou jsem málem rozbila počítač! Není to ani hra ani seznamka každý ať si to převede jak chce a když někdo třeba nemá kamarády tak ať jsem jde..bohužel teď už ne...grafika strašná, lidi co maj na obrazovce tak jeden milimetr a nevíš kdo je kdo...když ti to nějakýho charaktera najde tak to je blbě protože tam nefunguje nic jako náměstí apod..člověk kterýho ti to vyhledá je na obrazovce dvakrát..obrazovka ti vyhledá nějaký fake údaje... obrazovka je zbytečně velká a lidi tam ani nevidíš. a proč tam jakoo sakra neni nic jako kadeřnice a nemáš vzhled omg ? však proč tam neni třeba restaurace a proč k sakru ta podělaná milimetrová šmouha je nějaká kim kardashian nebo robert kterýho ti to najde?A jak se tam máš jako kurňa dorozumět když nejde psát...mejhorší hra za historii mého života. mě třeba tak moc chybí disco restaurace kámošky randění dílny koně, disco stavění domů, zahrádky, párty, sezení na námku,rybaření, chození na houby..a všechno to tam není! však se podívejte nejde tam nic dělat ..hrůza vývojáři tohle mě opravdu mrzí...vidlákov nikdy nebude jako dřív :(

DidyTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

denka denísek hyková

lidi.. poprvé jsem do Vidlákova přišla asi před 5 lety a to byla moje nejoblíbenější hra. vzhled skvělý apod. ale teď jsem přišla asi po roce nebo po dvou letech a moje reakce byla s prominutím ,, co to ku*va je?!".. vzhled hnusný a nechápu co se tam má dělat. fakt bych byla mega ráda kdyby Vidlákov byl jako předtím. to chce asi každý jak vidím v komentářích. Ani se nedivím že to teď nikdo nehraje když to takhle zmršili. co se týče této hry tak nechávám vzkaz pro vývojaře : fakt jste to museli takhle všechno po*rat? vždyť se to nedá ani hrát. fakt rok 2020 na nic. tak snad někdo bude se mnou souhlasit. btw. je mi 15 let kdyby někdo chtěl říkat že jsem malý kido. smajl))

denka denísek hykováTo se mi líbí +10 To se mi nelíbí

joujou

Eh, nechápu vůbec smysl nového vidlákova...Mohl by mi někdo vysvětlit, co se tam děje?smajl

joujouTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.