Vánoční DIY - dárky

S dárky to nikdy není jen tak. Nejenže chceš svou rodinu a kamarádky potěšit, ale zároveň jde o hodně finančně náročnou záležitost, takže je potřeba brát ohled na peníze. Co takhle některé dárky vyrobit doma a potěšit tak každého ze svých blízkých? Doma vyrobené dárky jsou skvělé, protože jsou nejen levné, ale hlavně jsou darované od srdce. 

Tipy na dárky od Pavlinna17

Nápadů na vánoční dárky není nikdy dost a v tomto videu jich najdeš hned několik. A víš, co je na nich nejlepší? Utratíš za ně sotva pár korun, jsou za chvíli hotové a určitě nikdo z obdarovaných okolo tebe nedostane nic podobného. Ve videu přitom najdeš hned několik návodů, takže neboj, určitě si vybereš.

Vánoční dárky na poslední chvíli

Pokud jsi nechala nakupování dárků úplně na poslední chvíli, není důvod zoufat. Spoustu tipů najdeš v tomto videu a co víc, připraveny jsou pro tebe tipy na dárky pro různé osoby různých věkových kategorií (pro babičku, dědečka, rodiče i sourozence nebo kamarádky). 

Dárky podle Teri Blitzen

Teri Blitzen to s dárky vzala opravdu vážně, takže pokud máš velkou rodinu, rodiče, sourozence a ještě prarodiče z obou dvou stran, určitě si přijdeš na své. Kromě toho, že se můžeš inspirovat dárky pro sourozence a rodinu, najdeš ve videu i tipy na dárky pro kamarádky. Jestli nevíš, co nejlepší kamarádce, podívej se na video a hned budeš vědět. 

Hromada tipů na dárky

Tohle video je opravdu velmi dlouhé, ale zato ti zaručuje, že minimálně jeden tip na dárek se bude hodit pro někoho z tvých blízkých. Víc jak desítka tipů na dárky na tebe čeká, tak neváhej a pusť se do vybírání. 

Tipy na dárky pro holky

Vybrat dárek pro dobrou kamarádku nebo maminku je rozhodně daleko jednodušší, než vybrat dárek pro kamaráda nebo tatínka. U holek to totiž můžeš vždycky zachránit nějakou oblíbenou kosmetikou, kterou holky vždycky ocení. Aby ses ale nemusela každý rok opakovat se stále stejnými dárky, mrkni na nějaké tipy na dárky pro holky, které jsi možná ještě kamarádkám nevěnovala. 

Kam pro dárky

Vánoční svátky jsou neodmyslitelně spojeny i se spěchem, nacpanými obchodními centry a tzv. vánočním shonem. Pokud se chceš tomu všemu vyhnout, nakoupit dárky v klidu a v pohodě, bez toho aniž by ses musela prodírat davem lidí v obchodech, je na čase zakoupit dárky na internetu. Tady máš hned několik tipů na internetové obchody, kde v klidu a v pohodě nakoupíš dárky pro celou rodinu a kamarády. 

Dárky pro kamarádky

Nejkrásnější dárky jsou od srdce a když jsou ještě k tomu vlastnoručně vyrobené, udělají obdarovanému radost dvojnásobek. Nevíš ještě, co věnovat pod stromeček své nejlepší kamarádce, mamince nebo dokonce babičce? Inspiraci najdeš v tomto videu, kde je hned několik návodů na vlastnoručně vyrobené dárky, které tě nebudou stát moc peněz. 

Levné a rychlé dárky

Tyhle dárky jsou opravdu hlavně pro ty, které nechávají pořizování dárků pro své blízké úplně na poslední chvíli. A i když se to zdá někdy naprosto nemožné, tak i na poslední chvíli se dají vymyslet a doma vyrobit super dárky, které tvou rodinu i kamarádky potěší. 

Jedlé dárky pro každého

Jedlé dárky potěší každého, kdo má rád dobré jídlo a hlavně menší pochutiny. Pamatuj, že čokoládou nikdy nic nezkazíš a pokud ji budeš umět správně naaranžovat, aby vypadala opravdu vánočně, pro milovníka čokolády to bude jeden z nejlepších dárků, na kterém si navíc i pochutná. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 12. 2015   |   Zobrazeno: 9732x

Témata článku:DIY,Vánoce

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.