Učebnice a knihy do školy

Začíná čas školy a s ní i mnoho starostí. Ovšem i zábavy! Uvidíte se zase s kamarády, které máte rádi a nemuseli jste je celé prázdniny potkat. Jistě mají všichni z vás již nakoupené školní pomůcky, jako jsou batohy, pouzdra, pastelky, tužky, sešity nebo pravítka. Většina z vás dostane i učebnice ze školy. Je však i literatura, která vám může při škole velmi pomoci, a budete si ji muset koupit.

Mladá Fronta má pro vás však možnost, jak na knihách ušetřit. Stačí, když se jako škola přidáte do knižního klubu pro základní školy. Takže děcka! Řekněte svým učitelům a učitelkám, aby tak učinili a získaly pro vás zajímavé slevy.

Učebnice a odborná literatura

Vybrat můžete z mnoha zajímavých publikací, které se zaměřují na cizí jazyky, informatiku, tělovýchovu, přírodní vědy nebo podle rozdělení škol a oborů. Momentálně patří mezi nejoblíbenější literaturu Poslední panda, Draci středověkého světa nebo Sport, výkon a metafyzika.

Populárně naučná literatura pro děti

Na své si přijdou i ti nejmenší z vás. Vybrat můžete z kategorií jako je člověk, příroda, sport, bystrá hlava, veda a technika nebo romantika. Mezi nimi jsou pak nejoblíbenější knihy Ivanka je nemocná, Příručka pro kluky dobrodruhy nebo Čáry máry v kuchyni od jara až do zimy.

Beletrie pro děti

Tento žánr, tedy umělecká próza je již trochu těžší na čtení a hodí se spíš pro děti z vyšších tříd až středních škol. Ovšem přečíst si je může každý! Patří sem mnoho pohádek, komiksů, básní, románů, fantasy či plno dívčích románů a povídek. Mezi nejoblíbenější díla pak patří Malý princ a Planeta knihomolů 11, Ondráškova abeceda nebo Poslední z létajících pirátů/Kroniky.

Hračky, hry a karty

Nesmí chybět i deskové hry, které mohou rozvíjet váš intelekt, postřeh a paměť. Vhodné jsou proto karetní nebo deskové hry. Nejvíce momentálně letí deskové hry se zvířaty nebo s lidským tělem. Svoji kreativitu pak můžete rozvíjet za pomocí lega. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 09. 2016   |   Zobrazeno: 5370x

Témata článku:Knížky,Škola

Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Skvělý tip na zlevnění -naše škola to má a jedná se o velké slevy, které by ale nemusely být, kdyby za jednu učebnici nechtěly 250-400 Kč...
Nechci nikoho urazit, ale beletrie pro děti jsou knížky pro volný čas, myslím že existují i zajímavější, ale hlavně mi celý článek připadal jako zaměřený pouze pro první stupeň.
Také souhlasím s holkami, že se do článku mohlo zapojit mnohem více knih, např. Jakou knížku si na začátku roku prostě musíš přečíst, knížky po škole pro tvůj volný čas atd...
Uznávám ale, že z agličtinay od Frause (učebnice ) se učí skvěle, je to hezky schrnuté a přehledné, ani obrázky nechybí.
To samé zeměpis, ale čeština už je mnohem hůře promyšlená, ale to je nejspíše tím,že máme staré vydání.smajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Belatrix: a navíc- mladá fronta to má předražený. Fragment má khihy s 150 stránkama za 125 Kč.
A v knihách za babku jsou taky super knihy. Třeba deník malé blondýnky- Krásný, kvalitní, bílý papír- 150 Kč. Občas i 125 Kč. A má to tak 150-160 stran. A hodně se u toho pobavíte.smajl

Z mladé fronty mám knihu s velkým písmem a tak 50 stránkama a stála něco kolem 150 Kč. Na 50 stran drahý, bych řekla.smajl

Simka 333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

perlička00VIP(Violetta je boží)

No..jak to říct....obvikle negativní komentáře nemám ale promiňte zlobte se nebo ne, tento článek je prostě k ničemu...my ve škole učebnice dostáváme a když by je někdo nedostával tak učitelé nakážou jaké si mají děcka koupit...takže myslím že todle ja fakt k ničemu...

je sice dobré že jsou u nich ceny..ale vlastně zase k ničemu protože pochybuji že si to někdo bude kupovat smajl

perlička00To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Tento článek mi připadá, jak už psali jiní, o ničem. Proč píšete o tom, jaké existují učebnice? Učebnic je mnoho a každému vyhovuje jiný styl, každý si najde tu pro něho. A když už článek o učebnicích, tak alespoň mohli napsat v čem je která učebnice dobrá, co je na ní naopak špatného a nějaký obrázek, jak vypadá vevnitř. K čemu jsou obrázky učebnic, které si na google obrázcích můžeme najít také?

A jak souvisí deskové hry se školou? Tam nejsou potřeba.

Navíc na základce učebnice půjčují školy a na střední je pár povinných učebnic a ostatní jsou doporučené od školy.

Myslím si, že lepší by bylo napsat recenze na ty knížky, než napsat, že existují. smajl

SagkaTo se mi líbí +10 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.