Tvoje tvář má známý hlas 2. řada - 1. díl

Roman Vojtek jako Jiří Korn – Miss Moskva

Jako první hvězdu si Roman vylosoval Jiřího Korna. Ten nazpíval tuto píseň v roce 1989. Hudbu k ní složil Ondřej Soukup a text zase Gabriela Osvaldová. Jak myslíte, že Roman tuto píseň zvládnul? 

Miroslav Etzler jako Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On

Tuto píseň napsal v roce 1972 Randy Newman. Joe ji přezpíval v roce 1986 pro svoje album Cocker. Jak si s tím Miroslav poradil? 

Marta Jandová jako Alice Cooper – Poison

Cooper tuto píseň napsal a nahrál v roce 1989. Objevila se na jeho 18 albu Trash. V USA to byl jeden z jeho nejúspěšnějších singlů a umístila se na 7. místě v Billboard HOT 100 a na 2. místě v UK Singles Charts

Jan Cina jako Madonna – Hung Up

Tento song se objevil na desátém studiovém albu Madonny s názvem Confessions on a Dance Floor v roce 2005 jako hlavní píseň. Tato píseň dosáhla vrcholu v žebříčích 41 zemí a zapsala se tak do Guinessovy Knihy Světových Rekordů.

Markéta Procházková jako Christina Aguilera – Hurt

Druhý singl z pátého alba s názvem Back to Basics. Tento singl byl nahrán v roce 2006. Tato píseň ukazuje, jak se zpěvačka vyrovnává se smrtí blízkého a je inspirována smrtí otce jednoho ze spoluautorů. 

Ivana Jirešová jako Rihanna – Only Girl

Píseň, která byla nahrána v roce 2010 a objevila se na pátém albu s názvem Loud. Umístila se v HOT 100 na prvním místě hned dva týdny poté, co se na stejném místě umístila píseň ze stejného alba What's My Name?

David Gránský jako Nina Simone – Feeling Good

Tuto píseň původně napsal Anthony Newley a Leslie Bricuss v roce 1965 pro muzikál The Roar of the Greasepaint - The Smell of the Crowd. Od té doby byla nazpívána více jak 10 interprety. Mezi nimi byla i Nina Simone. Z českých interpretů ji nazpíval třeba Vojta Dyk. 

Hana Holišová jako Donna Summer – Hot Stuff

Píseň byla nahrána v roce 1979 jako první singl z alba Bad Girls. Tato píseň pomohla zpěvačce získat cenu Grammy Award za nejlepší ženský výkon. Hana touto písní odstartovala druhou řadu, co by vítězka řady první, ale jinak se účastnit nebude. 

Anna Slováčková jako Taylor Swift – Shake it Off

Relativně nová píseň, kterou Taylor nazpívala v roce 2014. Napsána byla pro její páté album. Píseň se umístila na první příčce hitparády Billboard HOT 100

 

Vítězem prvního dílu se stal David Gránský. Od porotců obdržel maximální počet bodů a celkově jich získal 47. Za ním skončila Marta Jandová s 25 body a na třetí pozici Miroslav Etzler s 24 body.

Kdo byl vítězem pro vás? Hlasujte v anketě pod článkem! 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 16. 09. 2016   |   Zobrazeno: 8251x

Témata článku:Svět celebrit,Hudba,Aktuality

Komentáře

michalka_sVIP

Je to divný, ale píseň Poison v Tvoje tvář má známý hlas mně dostala natolik, že jsem si málem říkala, že na to, aby Marta Jandová vyhrála, nepotřebuji sledovat další vystoupení. smajl

michalka_sTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

bubleVIP(ANIME!)

Prosím už raději ne....
Jako můj názor na tuto show jsem už říkala ale tyhle články my připadají trošku o ničem. Dáte tam prostě videa z show na kterou koho to zajímá tak to viděl nebo si to pustil z internetu když to nestihl v TV a koho to nezajímá si to stejně ani nepustí. Dáte tam nějakou základní větu o písničce a pak jak se nám to líbí. Když už chcete dělat takovéhle články tak bych to udělala tak že vezmu nějaké zajímavé téma a vyberu videa z různých zdrojů které jsou opravdu zajímavé a je tu docela velká šance že to spoustu lidí nezná. Nebo kdyby jste o tom řekli nějakou pořádnou zajímavost kterou nikdo nevěděl. Jako omlouvám se ale takhle to není skoro o ničem.

bubleTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.