TOP 5 nejzvláštnějších YouTube Kanálů

5. Benjamin Benett

Je hodně věcí, které nás děsí. Třeba horrory, tma nebo když na nás někdo zírá na ulici. Ale představte si, že někdo sedí před vámi, usmívá se a zírá hodiny a hodiny! A přesně o tom je kanál Benjamina Benetta. Videa mají několik hodin a byly to livestreamy, takže nemohly být nijak upravované. Benjamin na nich pouze sedí a několik hodin se usmívá do kamery.

Jednou se dokonce stalo, že zatímco Benjamin živě vysílal, tak se mu někdo vloupal do domu. Na videu je slyšet, jak mu někdo chodí po domě, pak zavolá ,,haló?” a vejde do pokoje kde sedí Benjamin. S Benjaminem to ani nehlo. Lupič, když ho viděl, okamžitě zmizel z domu a nic nevzal. Benjamin se poté vyjádřil, že věděl, že to nemůže být jeho paní na uklízení, ta byla mimo město. I přesto, že věděl, že mu někdo cizí vnikl do domu seděl dál před kamerou, protože to prý považoval za důležitější.


4. 01A51CD0

Tento kanál je plný podivných videí, která na první pohled nedávají žádný smysl. Jedná se o různé záměry a sestřihy. Všechny názvy videí jsou psané v angličtině vzhůru nohama. O autorovi toho moc nevíme, vlastně vůbec nic. Nevíme kdo točí, kolik mu je a hlavně - proč to dělá. Což je na celé věci nejpodivnější. Stejně jako kanál Benjamina Benetta je tento také v dnešní době neaktivní. Poslední video bylo přidáno před 5 lety a zachycuje, jak autor někoho natáčí z délky na parkovišti. Pravděpodobně šlo o cizí lidi a o ničem nevěděli. Lidé pod videi v komentářích spekulují, že jejich autor pravděpodobně trpí psychózou


Další video zase zachycuje kohosi jezdícího na kole v masce, řeči není moc rozumět. Je dost možné, že videa mají hluboký význam, který nám ovšem zůstává ukryt.

 


3. Cyriak

Jeho videa začínají úplně nevinně. Na příklad na začátku videa s názve Baa  je běžící ovečka, jak video pokračuje, začne se ovečka různě transformovat. Začne jí podivně vyrůstat hlava, z ní zase nohy a tak dále. Cyriak je jediný autor ze seznamu, jehož identitu známe. Jedná se o britského animátora Cyriaka Harrise. Videa ho proslavila a přinesla mu úspěch, animoval desítky reklam nebo například hudebních videoklipů.


 

2. ShayeSaintJohn

Celý tento kanál je zasvěcen hlavní postavě, která nosí masku. Opět nevíme, co mají videa znamenat, víme jen, že tuto postavu vytvořil umělecký ředitel Eric Fournier. Podle příběhu měla být Shay modelka, která se ovšem dostala do ošklivé autonehody a zůstala postižená. Proto si předělala části svého těla maskami.

 

1. Nakonec tu máme jednu libůstku, na kterou jsme narazili úplnou náhodou:

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 09. 2017   |   Zobrazeno: 7396x

Komentáře

astrid

Je tu někdo, kdo myslí na to , že sem chodí i třeba 5 leté děti? Tohle je opravdu příšerné.. já něco takového je svých 6-7 vidět, nespím z toho.. příšerný... tohle by jste si mohly chodit psát jinam a né na hry určené malým dětem

astridTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Oceňuji snahu adminů, ale pod názvem ,,Top nejzvláštnějších" bych si představovala jiný výběr youtube kanálů, jako např. Tlekineze.cz .
Nemuselo to být pouze hororové a nebo úchylné ( ten usmívající se ....pán).
Myslím že existují mnohem zajímavější, originálnější a i podivnější kanály. Každopádně mě zarazil hlavně ten název : ,,Top nejzvláštnějších" - opravdu jsem čekala jiný výběr.
Ještě bych chtěla podotknout, že si uvědomuji, že těch zvláštvostí na youtube je více, a proto mi připadá nesmyslné vybrat jich pouze pět. ( Délka článku by mohla být delší, např. top 10...).


Tak, ale dost kritiky, také nějaká positiva!
Super nápad na článek, pojmutý ze zvláštního úhlu pohledu - originalita.
Skvělá úprava a celkový vzhled článku.
Víc videí než textu.

OK, to je můj názor na váš článek, zajímavé, originální, ale pár kritiky už jsem vyjádřila výše, Bellavilla.

BellavillaTo se mi líbí +8 To se mi nelíbí

AngellieTheAssassin(♥Freddie's lovies♥)

Já jsem zase viděla video, kde nějaký týpek vykopal mrtvou babičku, otevřel rakev a pak ji zlíbal. Je tam jen záběr té mrtvoly ale prosím vás, nekoukejte na to smajl . Děsně mě to vyděsilo smajl

Edit 20:46: A taky věřím, že ten zloděj má z Benjamina noční můry dodnes smajl ...aa taky už vím, co mám dělat, až se mi někdo vloupá do domu smajl

AngellieTheAssassinTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.