Tipy na narozeninovou párty – jaro, léto

Narozeniny se vždycky musí pořádně oslavit. Ať už plánuješ oslavu s rodinou nebo kamarády, základem je nejen dobré jídlo a pití, ale i volba prostředí, ve kterém budeš slavit. Výběr místa razantně ovlivňuje počasí v konkrétním ročním období. Ať je léto nebo zima, oslava nesmí chybět a proto jsme pro tebe připravili dva díly s těmi nejlepšími tipy na skvělou narozeninovou párty.

Je hrozně fajn pořádat oslavy, ale jen v případě, že si můžeš být naprosto jistá v kramflecích a víš dobře, jak správně na to. Pokud necháš oslavu jen tak běžet, vykašleš se na plán nebo program, místo oslavy a zábavy se ti může dostat pěkné nudy a špatné atmosféry. A to určitě nechceš.

 

 

Takže, když přeje počasí, rozhodně vsaď na narozeninovou oslavu venku – na zahradě u domu, na chatě rodičů nebo v parku, kde se tvým hostům sice nedostane takového servisu pokud jde o občerstvení, ale máš spoustu možností, jak sebe a své hosty zabavit.

 

Pártyplán

Venkovní program se často výmýšlí daleko snáze. V první řadě jsou to hry, které už dávno nejsou jen pro malé děti. Zvlášť populární jsou hry stolní, například Activity. Na škodu rozhodně není ani piknik s kamarádkami v parku, grilování na zahradě u domu, během kterého všichni hosté zasednou ke stolu a „drbou“. Nezapomeň, že pokud se sejde dobrá parta kamarádů, není zapotřebí žádný speciální program. Když se budou kamarádi bavit mezi sebou, určitě se bude skvělá nálada i bez her. Zvlášť populárními se staly tzv. tematické párty, ale pozor! Dobře zvaž téma, aby se narozeninová oslava stala nezapomenutelnou nejen pro tebe, ale i pro tvé kamarády.

 

Holčičí párty x smíšená párty

To je otázka, kterou by sis měla položit jako jednu z prvních. S holkama je sranda a dvojnásobek to platí, pokud si pozveš opravdu jen své dobré kamarádky. S klukama tomu není jinak, ale jejich pubertální chování je někdy pěkně otravné. Dobře proto zvaž, kolik lidí bys chtěla pozvat a podle toho si vytvoř pozvánky nebo hosty dopředu oslov osobně.

 

Pozor na jídlo

Program i seznam pozvaných už máš, takže ti zbývá vymyslet, co se bude jíst a pít. S pitím to máš celkem jasné, vsaď na sladké limonády. S jídlem už to bude složitější. Grilování obnáší předem naložené maso, přidat můžeš třeba i zeleninu, saláty a samozřejmě čerstvé pečivo. Klasikou jsou chlebíčky a obložené mísy, které nikdy nezklamou. Narozeninový dort je samozřejmostí, bez něj se žádná pořádná oslava rozhodně neobejde. S přípravou jídla si nemusíš dělat moc těžkou hlavu, protože když poprosíš mamku, určitě ti pomůže.

 

Ať už si vybereš jakékoli místo k oslavě nebo na jídlo připravíš to či ono, vždycky je nejdůležitější, abys byla během svého velkého dne obklopena těmi správnými lidmi. Pozvat bys proto měla jen ty kamarády, se kterými se opravdu nenudíš a zapomeň rovnou na ty, kteří dokáží pokazit každou legraci.

Sice je tento díl věnován pořádání vlastní narozeninové oslavy, ale s oslavami přímo souvisí i dárky. Co dělat, když tě nenapadá žádný vhodný dárek pro tvou kamarádku a zrovna ti přistála na stole pozvánka na její oslavu narozenin? Možností máš celou řadu, podívej!

 

  • knížka od oblíbeného autora nebo ta, o které nedávno mluvila

  • menší stříbrný šperk – dokážeš, že ti na kamarádce vážně záleží

  • oblíbená kosmetika – nikdy nezklameš

  • samozřejmě květiny

  • pozvání na večeři nebo obří zmrzlinový pohár

  • další tipy najdeš ve článku Tipy na vánoční dárky

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 10. 05. 2015   |   Zobrazeno: 9503x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

1FLORA2STELA3LAYA(Milujeme SLZU a Petra Lex...)

Já mám narozeniny 29.7..Plánujeme s kámoškama menší SUPERSTAR.Takže budeme zpívat.S bratrancem a mou sestřenicí a kámošem,jsme se dohodli na menším filmu pro naši rodinu,že láska nemusí být jenom mezi cizími,ale i mezi sestrou a bratrem (bratra bude hrát bratranec a sestru já a moje sestřenice.Kámoš kterej bude válčit o to abych ho milovala si nakonec vybere sestřenici.Já zůstanu s bratrem.)Hrozně se těším!!!!!!!!!!!!!!!!

1FLORA2STELA3LAYATo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.