SuperStar 2015- finále (4. díl)

Napadlo by tě, že finálovou trojici bude tvořit právě Emma Drobná, Pavol Kovaliček a Štěpán Urban? Když moderátor Martin Rausch oznámil, že vypadává Dalibor Slepčík, stovka fanynek jeho vyřazení oplakala. Není se čemu divit. Dalibor byl opravdu horkým kandidátem na vítěze celé soutěže.

Dalibor Slepčík nebude v superfinále

Že nebude Dalibor Slepčík v superfinále, to už je nad slunce jasné a je naprosto pevně rozhodnuto o jeho odchodu. Daliborovým nejoblíbenějším zpěvákem je Michael Jackson a právě od něj si vybral i hit, který chtěl zpívat. Písnička Love Never Felt So Good se mu stala osudnou a to i přes to, že porota Dalibora chválila, jak jen mohla. Druhou písničkou, kterou si Dalibor pro svůj večer vybral, byla skladba I Belive I Can Fly, se kterou během devadesátých let prorazil zpěvák R. Kelly. Ani v tomto případě se Dalibor Slepčík nevyhnul pochvalám ze všech stran a porota se dokonce shodla na názoru, že právě tahle písnička byla pro Dalibora naprosto vhodná.

Páté finálové kolo bylo opravdu tak vypjaté, že dokonce i Martin Rausch s vyslovením verdiktu otálel. Když se navíc moderátoři ptali na názor poroty v rámci vyloučení jednoho ze soutěžících, ani její členové se sami nemohli pořádně rozhodnout, který ze soutěžících by to byl. Rozhodování bylo těžké a je jedině dobře, že tahle volba zůstala čistě na diváckém hlasování, které tentokrát rozhodlo pro nejmladšího účastníka soutěže.

Dalibor Slepčík už jednou zazpíval písničku od Michaela Jacksona, která mu vynesla postup do dalšího kola. Jen posuď sama, jak mu písničky od slavného zpěváka padnou. 

Dalibor se zpěvem nekončí

Pokud jsi sama viděla, jak na tom byl Dalibor Slepčík bezprostředně po vyřazení, možná tě i napadlo, jestli bude Dalibor ve zpěvu pokrčovat i nadále. V tomto případě se rozhodně nemusíš bát, protože jak se nechal slyšet, určitě bude zpívat i dál. A co víc, možná že se pomalu, ale velmi jistě, rýsuje i duet s jeho vlastní sestrou Sabinou Slepčíkovou, která zabodovala, ale rovněž bohužel vypadla během jednoho z minulých kol. Vypadá to snad, že se konečně dočkáme nějaké té pěvecké dvojice?

Se svou sestrou už Dalibor jednou zpíval, tady se můžeš podívat, jak jim to dohromady šlo. 

Finálová trojice

Kdo by to byl čekal, že právě tahle trojice bude tou poslední, z níž opět diváci budou vybírat vítěze. Během pátého finálového kola to nejvíc rozjela Emma Drobná, která nasadila laťku opravdu hodně vysoko. Nejvíc se vyšvihla s písničkou Love The Way You Lie od zpěvačky Rihanny. Nejenže bylo v sále téměř hrobové ticho, ale hodnocení poroty bylo až dojemné. Marta Jandová i Palo Habera chválili Emmu až do nebes a Emma je určitě, už od začátku soutěže, těžkým soupeřem všech, kdo by se s ní chtěli utkat ve velkém finále. Jak si ale ty sama myslíš, že tahle soutěž dopadne a kdo se posle tebe stane absolutním vítězem? 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 12. 2015   |   Zobrazeno: 4802x

Témata článku:Svět celebrit

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.