Psík Ftefan je hitem internetu

Šišlající pejsek se stal hlavní tváří reklamní kampaně populárního nápoje Kofola. Štefan, nebo lépe řečeno Ftefan, se stal hitem internetu ale ještě daleko dřív, než se dostal do reklamy. Jeho výrazný předkus se totiž dostal do podvědomí fanoušků ještě několik let předtím, než spatřily světlo světa reklamní spoty Fofoly. 

Fofola a kost

Kde se vzal Ftefan

Ftefan je kříženec čivavy a jezevčíka a jak je vidět, nikdy nebyl jeho obličej zcela v pořádku. Narodil se totiž s výrazným předkusem, který, jak je ostatně vidět, nemusí být pro každého překážkou. Naopak. Právě Ftefanovi je jeho předkus obrovským plusem a prakticky během chvíle mu vydláždil cestu k absolutní slávě. A ještě jedna věc. Ftefan není smyšlená postava. Ano, je to tak. Rozkošný psík Ftefan rozhodně není žádnou vymyšlenou postavičkou společnosti Kofola. A i když pejsek baví všechny, kdo se na něj jen podívají, jeho původní život rozhodně nebyl tak zábavný, což ostatně můžeš hned sama posoudit. Podívej se na jeho život v následujících bodech.

  • teď jsou Ftefanovi 4 roky
  • jeho bydliště je v San Franciscu a původní jméno je Tuna, i když mu nikdo neřekne jinak než Ftefan
  • jeho majitelkou je paní jménem Courtney Dasher
  • Courtney našla psíka na jednom tržišti, kde byl úplně opuštěný a vyhozený od původních majitelů
  • zachránila mu život a od té doby žije Ftefan jen s ní

Fofola a pizza

Už od chvíle, když Courtney dala na internet první fotky svého nového psíka, začal Ftefan sbírat fanoušky z celého světa. Ještě než byla v České republice a na Slovensku spuštěna reklama na Kofolu, měl psík víc jak milion fanoušků na Instagramu a přes sto padesát tisíc fanoušků na Twitteru nebo Facebooku. Postupně se ze Ftefana začal stávat fenomén.

Ftefan rozjíždí profesionální kariéru

Roztomilý psíček, který sice nevyhrává soutěže krásy, má našlápnuto na skvělou kariéru. A to nejen pokud jde o reklamu, ve které doslova boduje. Jeho majitelka totiž po vlně obrovského zájmu ze strany veřejnosti spustila dokonce i internetový obchod, ve kterém je možné zakoupit různé suvenýry s logem Ftefana. Od hrníčků až po tužky nebo lehké přikrývky. Pokud jsi i ty příznivcem tohoto roztomilého lumpa, který tropí neustále nějaké hlouposti, rozhodně si přijdeš na své. Z každého zakoupeného předmětu jdou navíc peníze na záchranu zvířat, která byla odhozena nebo týrána svými majiteli.

Fofola překladač, fidea i obráfky

Ráda bys věděla, jak by vypadaly všechny tebou složené věty ve fofolštině? Kofola vytvořila speciálně pro fanoušky internetové stránky, kde se nachází nejen překladač z češtiny do fofolštiny, ale dokonce i slavná fidea a obráfky.

Fofola a pop-up okno

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 06. 2015   |   Zobrazeno: 21831x

Komentáře

Anairda(Máme rádi legraci)

Chápu že se mnou asi nikdo souhlasit nebude.
Když jsem toho psa viděla poprvé (v reklamě na Kofolu) tak ně napadlo „Fuj, co je to za psoprase???“ od té doby se můj vztah k němu nezlepšil. Jinak mu ale přeju hezký život a ať má štěstí. A paní je hodná že dává peníze na pejsky smajl

AnairdaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.