Nejoblíbenější jména pro kočky

Konečně sis přinesla domů vytoužené koťátko? Tak teď přichází ta krásná chvíle, abys mu pořídila veškeré nové vybavení, od jídla až po hračky. Co ovšem budeš muset udělat jako první, je vybrat vhodné jméno pro tvé kotě. Ať už zvolíš jméno ryze české nebo raději vsadíš na něco světovějšího, tvá kočička tě bude mít ráda tak jako tak. Tady je jen zlomek těch nejpoužívanějších v českých domácnostech.

Zdá se ti, že vybrat jméno pro tvou kočičku je velmi složité? Nemáš zatím úplně jasno v tom, jak by se tvá kočka měla jmenovat? Začni tím, že se budeš dívat buď jen pro jménech pro kočky, nebo jen po jménech pro kocoury. Na škodu není ani když se podíváš do kalendáře zvířecích svátků a vybereš jméno, které se nachází v kalendáři. Během roku tak můžeš slavit nejen svůj svátek, ale i svátek svého milovaného mazlíčka.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 10. 2016   |   Zobrazeno: 38261x

Témata článku:Zvířátka

Komentáře

jo kocky

zrovna náš kocourek se jmenval Cert ,myslela jsem si že to méno je obyčejné ale ono není .HODNE ZAJIMAVE. To asi proto že miluju kočky.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl KOCKY JSOU NEJ!!!!!!!!!!!!!

jo kockyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.