Nejlepší oblíkačky

Bavilo tě v dětství neustále měnit svým panenkám oblečení a ráda by ses na chvíli do těch bezstarostných let opět vrátila? Chceš se stát slavnou módní návrhářkou nebo stylistkou a vytvářet outfity pro ty neznámější celebrity? Nebo prostě nemáte s kamarádkou co na práci a chcete se dobře pobavit? V tom případě vyzkoušejte ty nejlepší oblíkačky, které se vám postarají o zábavu na celý den. Na své si přijdou větší i menší slečny, ale u těchto jednoduchých her se nebudou nudit ani jejich maminky nebo starší dívky.

Zodiac Series: Capricorn Makeover

Zodiac Series: Capricorn Makeover

O lidech narozených ve znamení Kozoroha se říká, že jsou tvrdohlaví, silní a občas také velice ostýchaví. Capricorn je ale připravená na pořádnou změnu! Zahraj si hru Zodiac Series: Capricorn Makeover a pomoz této roztomilé slečně, aby se z ní stala ta nejkrásnější dívka v ze všech. Stačí pouze kliknout na tlačítko Play a můžeš začít s proměnou, která povznese její styl na úplně jinou úroveň. Postarej se o nový kouzelný účes, zvol správný make-up a oblékni Capricorn do luxusních šatů. Samozřejmě nesmíš zapomenout ani na přepychové doplňky, které doladí celý outfit a přesně vystihnou ambiciózní osobnost tohoto znamení zvěrokruhu.

Ever After High Dragon Games Deerla

Ever After High Dragon Games Deerla

Za pozornost určitě stojí také hra Ever After High Dragon Games Deerla. Tahle oblíkačka zavede dívky do začarovaného lesa, kde žije mladá zvídavá srnečka a zároveň také kouzelná lesní víla jménem Deerla, která se zrovna chystá na další dlouhý den ve škole Ever After High. Tvým úkolem je zvolit pro ni ten nejkrásnější outfit, díky kterému mezi spolužáky jednoznačně zaboduje. Možnosti jsou nekonečné – Deerla může měnit účesy a barvu očí, make-up i různé drobné doplňky. K dispozici je navíc velké množství nápaditých outfitů, které podpoří její přirozený šarm a promění Deerlu z nenápadné dívky ve školní hvězdu.

Smile With Sunflowers

Smile With Sunflowers

Hledáte s nejlepší kamarádkou oblíkačku, u které se rozhodně nebudete nudit? V tom případě je hra Smile With Sunflowers přesně to pravé pro vás! Vaším úkolem totiž bude postarat se o dvě kamarádky, které se chystají na procházku, kde budou sbírat slunečnice a možná tam potkají také své vyvolené. Jelikož chtějí udělat dobrý dojem, nutně potřebují, abyste jim společně pomohly vybrat ten nejlepší outfit. Při výběru oblečení určitě rychle poznáte, že jejich šatník je inspirovaný právě slunečnicemi. Převládají zde přírodní tóny, jako je žlutá a zelená, make-up a doplňky ale hýří všemi barvami. A jelikož máte na starost dvě dívky, můžete s kamarádkou dokonce soutěžit o to, která tu svou oblékne lépe.

DC Super Hero Girls Poison Ivy

DC Super Hero Girls Poison Ivy

Pokud s kamarádkami hltáte filmy, kde v hlavních rolích vystupují akční superhrdinky v dokonalých kostýmech, hra DC Super Hero Girls Poison Ivy tě určitě bude bavit. Poison Ivy totiž potřebuje zvolit úplně nový převlek, aby při svých superhrdinských akcích vypadala perfektně a aby z ní lidé kolem nemohli spustit oči. Tvým úkolem bude vybrat pro ni zcela nový účes a navrhnout jí speciální obleček pokrytý zelenými lístky a šlahouny, který zdůrazní její lásku k živým organismům a ekologii. K dispozici jsou také různé jedovaté rostliny, květiny i magicky zvětšené listy trávy, díky kterým se Poison Ivy bude cítit jako doma.

Lady Popular

Lady Popular

Oblíkačka s názvem Lady Popular je splněný sen pro všechny milovnice módy, krásy, divokých večírků a luxusního životního stylu. Mladým slečnám totiž otvírá dveře do světa nekonečného nakupování, drahého oblečení a přepychových doplňků. Stačí pouze vytvořit si novou postavu, hezky ji obléknout a namalovat a hra může začít! Hlavním cílem je rozjet slibnou kariéru, vyhnout se všem rivalkám a najít si toho nejhezčího přítele. Když se navíc rozhodneš pustit se do zajímavých úkolů, získáš za jejich splnění peníze, díky kterým si budeš moct šatník neustále doplňovat o další luxusní kousky. A pokud se ti podaří udělat ze své postavy tu nejkrásnější a nejúspěšnější dívku v okolí, stane se z ní ta pravá Lady Popular!

 

 

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 08. 2019   |   Zobrazeno: 7194x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.