Nejlepší dekorační hry

Máte uměleckého ducha a nápady na rozdávání? Rádi něco vytváříte, dekorujete a měníte k obrazu svému? Nebo vás při pohledu na jakoukoliv věc zajímá hlavně její estetická stránka a dřímají ve vás nevybité návrhářské ambice? V tom případě není nic jednoduššího než vyzkoušet ty nejlepší dekorační hry, kde budete mít hlavní slovo ohledně designu právě vy! Nejen že si tak užijete spoustu zábavy a oddechnete si od každodenních starostí, ale můžete také naplno uplatnit svou kreativitu a fantazii.

Baby Koala Caring

Baby Koala Caring

Kvůli svému měkkému kožíšku, roztomilému čumáčku a chlupatým ouškům jsou koaly právem považované za jedny z nejroztomilejších medvídků na světě. Pokud se i vy při pohledu na tato zvířátka rozplýváte a kdyby to bylo možné, neváhali byste si jednu takovou chlupatou kuličku pořídit domů, vyzkoušejte hru Baby Koala Caring. Tam budete mít na starost jedno sladké koalí mládě, které potřebuje, aby se o něj někdo s láskou postaral. Nezapomeňte ho tedy umýt a osušit, vyčistit mu zoubky a ostříhat drápky. Svůj čas a péči následně věnujte také výběru správného účesu, barvy kožíšku a toho nejlepšího oblečku, ve kterém bude malá koala spokojená.

Style Decorate 21

Style Decorate 21

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak by asi vypadal dům opravdových čarodějek? Na tuhle otázku sice nikdo odpověď nezná, ve hře Style Decorate 21 se však na chvíli můžete vžít do role bytového designéra a jeden takový kouzelnický příbytek vybavit podle svého. K dispozici budete mít spoustu různého nábytku, pomocí kterého můžete dvěma mladým čarodějkám a jejich spektrální kočce jejich domov zútulnit. Nezapomeňte však na to, že se také jedná o místo, kde budou provádět své čáry a magické rituály. Doplňte proto interiér o kouzelnické knihy, tajemné svitky, létající košťata, bublající kotlík a odpudivé lektvary.

Feline Maker

Feline Maker

Máte rádi kočkovité šelmy? V tom případě vás určitě potěší zábavná hra Feline Maker, kde bude vaším úkolem navrhnout právě jedno takové nebezpečné zvíře. Je jenom na vás, zda stvoříte hrůzu nahánějícího tygra, elegantní pumu, rychlého leoparda, samotářského rysa nebo lva, který mezi zvířaty v divočině budí respekt. Možnosti jsou prakticky nekonečné, jelikož se dá každá část těla upravovat samostatně a k dispozici je také celá řada zbarvení a vzorů. Pokud budete chtít, můžete si dokonce vytvořit zcela nový živočišný druh, ve kterém budou převládat ty nejlepší vlastnosti ze všech dostupných šelem.

A Kitty Christmas

A Kitty Christmas

Magický čas Vánoc, kdy za okny padá čerstvý sníh a v bytě voní cukroví, se řadí mezi nejoblíbenější období v roce. A co dalšího mají lidé rádi? Přece koťátka! Jestliže také patříte k těm, kterým připadá koťátko ve vánočním oblečku jako vrchol roztomilosti, zahrajte si hru jménem A Kitty Christmas. Tam bude vaším úkolem postarat se o jedno osamělé koťátko, vybrat mu vhodný obleček a také ten nejkrásnější obojek. K dispozici je samozřejmě také spousta menších či větších doplňků, které ještě umocní vánoční atmosféru. Pokud budete hodně kreativní, můžete vaše koťátko navíc převléknout třeba za andělíčka nebo z něj udělat roztomilého soba.

Merpony Maker

Merpony Maker

Chtěli byste se na chvíli odpoutat od starostí a povinností běžného světa? Zkuste se ponořit do hlubin temného oceánu! Hra s názvem Merpony Maker vás zavede do světa mořských koníků a poníků a vaším úkolem následně bude proměnit tyto obyčejné vodní bytosti v kouzelná stvoření, která ovládnou mořské dno. Máte zde celou řadu možností, takže si vyhrajete nejen s barvami, tvarem ploutví a délkou hřívy, ale můžete zvolit také ty nejlepší doplňky a pozadí. A když se vám nebude chtít tvořit vlastního mořského koníka nebo nebudete mít dostatek inspirace, můžete si prostě jen prohlédnout návrhy, které tato aplikace nabízí.

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 09. 08. 2019   |   Zobrazeno: 5329x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.