Návody na účesy: Dlouhé vlasy

Dlouhé, středně dlouhé, mikádo nebo úplně krátké vlasy. Žádná délka vlasů rozhodně nemusí vypadat nudně a bez nápadu pokud budeš vědět, jak účes obměnit a udělat z něj zajímavý. Přinášíme ti několik tipů na účesy pro dlouhé vlasy a už teď se můžeš těšit na další díl našeho seriálu, ve kterém ti představíme ty nejlepší účesy pro středně dlouhé vlasy.

Účesy z pohádek

Účes podle Elsy z Ledového království

Už dlouho je tvým snem účes vytvořený podle Elsy z Ledového království? Teď toho s pomocí jednoduchého návodu můžeš dosáhnout. Účes je sice trošku zdlouhavější, takže pokud ho budeš chtít nosit do školy, rozhodně si ráno přivstaň, ale stojí za to a v žádném případě neunikneš pozornosti kolemjdoucích i spolužáků. Kromě účesu najdeš ve videu i tip na líčení podle Elsy. 

Na videu je sice vidět, že slečna používá příčes, ale pokud máš delší vlasy a nechceš mít zase tak hustý cop, příčes vůbec nebudeš potřebovat. Pořádně si proto rozčeš vlasy a pro objem je trošku natupíruj kartáčem. Ze středu hlavy začni plést francouzský cop, který budeš postupně směrovat k jedné straně hlavy - pokud takový cop neumíš, nevadí, protože z videa jde krásně vidět přesný postup. Když máš cop hotový, trošku si povytáhni vlasy všude na hlavě, aby účes nevypadal příliš uhlazeně. Teď už zbývá jen přelakovat vlasy a můžeš se pustit do aplikace různých ozdob, které měla i Elsa. 

Účes podle princezny Lociky z pohádky Na vlásku

I toto video je vyloženě z pohádkového prostředí a jak si sama můžeš všimnout, má ho na svědomí stejná slečna, jako účes podle Elsy. A jak už tomu bylo u předchozího účesu, i tento podle Lociky je o něco zdlouhavější a nemůže chybět líčení podle krásné Lociky. 

Opět si pořádně rozčeš vlasy a můžeš se rovnou pustit do jejich tupírování, aby získaly na objemu - i tady slečna používá příčes, ale pokud vlasy dobře natupíruješ, obejdeš se bez něj. Teď si udělej pěšinku na jedné straně hlavy a přitáhni si všechny vlasy na jednu stranu - vyberu tu stranu, na které se bude cop nacházet. Dej si pozor, aby ti někde mezi vlasy nevznikaly zbytečné mezery a když máš hotovo, rovnou se pusť opět do zaplétání francouzského copu. Nezapomeň ozdobit nějakou pěknou květinou a máš hotovo. 

Účesy na letní dovolenou

Dva super tipy na účesy 

Už máš naplánovanou letní dovolenou u vody nebo snad na koupališti s kamarádkami, ale netušíš, co si počít s neposednými vlasy? Právě u vody jsou vlasy pro hodně holek problém, protože se neustále lepí na mokré tělo a po uschnutí nevypadají dobře. S těmito tipy ale zaručeně zazáříš – video obsahuje dva super tipy na účesy. 

3D plastické copy 

Tady jsme si pro tebe připravili video, kde najdeš podrobný návod hned na dva základní plastické 3D copy. Plastické 3D copy půjdou snadno vytvořit hlavně těm, kdo mají dlouhé a pevné vlasy – šel by udělat i ze středně dlouhých, ale bude to náročné. Tyto účesy jsou bezpochyby nejlepší k vodě, protože pokud cop dobře utáhneš, mokré vlasy budou vypadat pořád skvěle. Jako první ve videu uvidíš originální a velmi jednoduchý hranatý cop a jako druhý na tebe čeká tzv. vánočka - super účes, se kterým zaboduješ vždy a všude. 

 

Účesy do školy

Tři základní školní účesy

A konečně je tady série tří základních účesů, které rozhodně nemohou chybět na hlavě žádné studentky. Nejenže jsou následující účesy velmi rychle hotové, což je ráno důležité, ale hlavně vypadají skvěle a sluší každé holce bez rozdílu. 

Účesy pětkrát jinak

Falešná čelenka, dvojitý zapletený culík, vodopádový cop, hippie účes, copatý cop. Všech pět účesů, o kterých si možná ještě ani neslyšela, najdeš v následujícím videu a věř, že budeš mile překvapená, co všechno se dá s dlouhými a neposednými vlasy vyzkoušet. S těmito účesy se staneš hvězdou každé společnosti. 

Účesy na ples nebo slavnost

Vlasy dvakrát jinak 

Možná už se ti v minulosti naskytla příležitost navštívit nějakou událost, která vyžadovala nejen slavnostní oblečení, ale i účes, který je nezbytnou součástí tvého vzhledu. S následujícími dvěma účesy, které jsou vhodné jak pro denní nošení, tak i slavnostní událost nebo party, rozhodně nemůžeš šlápnout vedle.  

V jednoduchosti je krása

A je tu poslední účes, který využiješ hlavně při slavnostních příležitostech nebo třeba na své vlastní narozeninové oslavě. Super účes je hotový za pár minut a budeš možná mile překvapena, že je výsledný efekt tak skvělý! 

Pořádně si rozčeš vlasy a sepni si je vzadu do pořádného copu. Mezitím si nechej nahřát kulmu a postupně kulmuj jednotlivé prameny, ale pozor - vlasy musí stále zůstat v culíku! Když máš všechny prameny lehce zkroucené, můžeš si rozpustit vlasy a v zadní části hlavy je spojit sponkou tak, aby ti nepadaly do čela. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 15. 12. 2015   |   Zobrazeno: 21525x

Témata článku:Rady a tipy,Krása a móda

Komentáře

sophia cookieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.