Lamzac Hangout

Už tě nebaví klasická zahradní lehátka nebo povalování na tvrdé zemi? Ode dneška už si nemusíš jen tak lehat venku na deku a čekat, kdy o tebe někdo zakopne. Ode dneška se můžeš stát kdekoli a kdykoli naprosto nepřehlédnutelnou a to hlavně díky Lamzac, který se stane tvým vlastním nepostradatelným kouskem, ať už se vydáš kamkoli.

Nepostradatelný kamarád kamkoli

Lamzac se možná na první pohled zdá jen jako předražený látkový pytel, který ti bude jen a jen na obtíž. Opak je pravdou a určitě uvěříš, jakmile Lamzac vyzkoušíš. Kdekoli ho můžeš rozbalit, odpočinout si nebo posedět s kamarády a během minutky ho zase složíš zpět. Lamzac je skladný, hned rozložený i složený, čímž představuje naprosto optimální pomoc nejen při cestování, ale i například na festivalech, kam si Lamzac balí snad všichni, kdo ho doma mají. A dobře dělají, protože pro letošní festivalovou sezónu je Lamzac nezbytností. 

Lamzac je určen pro tři osoby, ale určitě se na něj hravě vejde i víc lidí, pokud se spokojí s menším pohodlím. Lamzac tak můžeš využít jako pohodlnou pohovku pro dva, například při romantickém večeru, jako pohodlné sedadlo pro sebe i kamarádky nebo si na něj prostě lehneš sama a užiješ si nejen pohodlí, ale i dostatek místa, které Lamzac přináší každému jednotlivci.

Velký, ale skladný

Vzhledem k tomu, že se Lamzac plní vzduchem, je po svém rozložení velký a měkký, ale po složení, když se dostane veškerý vzduch pryč, je Lamzac dokonale skladný, lehký a malý. Navíc díky příjemné, ale velmi pevné a trvanlivé tkanině se nemusíš bát použít Lamzac znovu a znovu. Díky své skladnosti a velikosti si ho můžeš vzít opravdu kamkoli, aniž by ti byl na obtíž jako další zavazadlo. Lamzac se naplní během několika sekund, jak se ostatně můžeš přesvědčit v následujícím videu, které ti ukáže, jak se s Lamzac snadno manipuluje. 

Výrobek pochází z Holandska a není to zase tak dlouho, co se začal prodávat i v České republice. Navíc vzhledem k enormnímu zájmu je téměř neustále vyprodáno a to i přesto, že cena lehce přesahuje dva tisíce korun. Chceš-li Lamzac na dovolenou, která tě v dohledné době čeká, rozhodně neváhej.  

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 06. 2016   |   Zobrazeno: 4090x

Témata článku:Rady a tipy,Zajímavosti

Komentáře

(crazy animal)

Btw lamzac mám cca 2 měsíce doma. Tak jen k tomu doplním pár věcí smajl.
- nafukování opravdu není tak snadné jak na videu, ale po troše tréninku se to dá obstojně naučit
- lamzac chce dost nafouknout, jinak se v něm člověk propadává
- lamzac je hodně lehký, takže pokud od něj odcházíš např. k vodě, je potřeba ho upevnit, aby ti neulétl (na terase ho připínáme k sedacímu pytli, u vody můžeš třeba použít kolík ke stanu)
- kopie lze koupit za cca polovinu ceny, ale netuším, jak jsou na tom s kvalitou

To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Mrs. Potato: Nesnáším povídky, který mají chyby smajl A ty jejich jich mívají dost (ostatně jako skoro všechno, co napíšou)... smajl Nemluvě o tom, že to opravdu není můj šálek kávy (mám radši "trochu" vážnější") smajl

Directionerka26To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.