Jak poznat, že tě má kluk rád

Je to jen kamarád nebo k tobě cítí i něco víc? Tuhle otázku sis určitě položila už několikrát. Jaké jsou klučicí signály lásky a jak poznat, že tě má opravdu rád?

Někteří kluci si hrají na drsňáky, ale jakmile se zamilují, jejich srdce to hrozně obměkčí. Někteří jsou pravým opakem, drží se stranou a jen tak vydávají signály, které by ti měly naznačit, že se mu vážně líbíš. Nezapomínej, že až po prvním rande, kdy oba dva zjistíte, jestli si máte co říct nebo zda máte něco společného, můžeš začít uvažovat, jestli má takový vztah budoucnost.

Chceš zjistit, jestli se mu opravdu líbíš a měl by o tebe zájem? Náš test Líbíš se mu ti pomůže odpovědět na některé otázky, které si sama zodpovědět nedokážeš.

Oční kontakt

Oční kontakt je většinou první věc, kterou sama zaznamenáš. A když ne ty, často je to tvá dobrá kamarádka, která tě upozorní na to, že se na tebe nějaký kluk pořád dívá. Snaží se tě vyhledávat v davu, dívá se na tebe, když procházíš okolo a téměř při každém kroku cítíš jeho pohled v zádech. Oční kontakt v sobě přeci jen skrývá jednu zrádnost. Pokud jsi extravagantní typ holky, která na sebe poutá pozornost, může se na tebe dívat jen z toho důvodu, protože jsi ve škole oblíbená a všímá si tě většina spolužáků. Sledovat proto musíš i ostatní signály, které mohou naznačovat, že tě má opravdu rád.

Úsměv

Úsměv jde ruku v ruce s očním kontaktem.  A věř, že pokud se na tebe kluk dívá a zároveň se u toho usmívá, něco to znamená. Často se stává, že kluci, když se jim holka hodně líbí, v její přítomnosti neustále srší vtipem a snaží se dívku rozesmát. I to bys měla sledovat a to nejen u sebe, ale i u svých kamarádek, v jejichž okolí se může nacházet klučičí objekt, který by stál za rande a ty bys na to mohla kamarádku upozornit. A když to vyjde, můžeš se koneckonců radovat ze štěstí své kamarádky.

Je ti nablízku 

Všude kam se hneš, je i on. Nezdá se ti to zvláštní? Něco na tom bude a je jedno, zda jste s tím klukem kamarádi nebo se ani nepozdravíte. Je ti totiž stále v patách.

Kamarádství

Kamarádství je, pokud tě má kluk opravdu rád, velmi důležité. Většina kluků uvažuje naprosto jasně. Sami sobě dají úkol najít společného kamaráda nebo kamarádku a přes ně se spolehlivě seznámit. A co si budeme povídat, většinou to tak opravdu je, pokud do tebe zcela omylem nevrazí během procházení chodbou, nedáte se do řeči a on bude tak odvážný, že tě rovnou pozve na rande.

 

Jakmile se začnete zdravit, stanete se kamarády a začnete společně trávit čas, pak se velmi rychle ukáže, jestli tě má opravdu rád nebo zda to byl jen nějaký jeho rozmar. A právě během společně tráveného času bys měla pozorovat signály, kterými ti dává jasně najevo, že o tebe stojí.

Vyzvídání

Vyzvídání z jeho strany je klasika a vůbec se tomu nediv. Bude se tě ptát – někdy hodně nenápadně, co máš ráda, co ráda děláš nebo kdo je tvá nejlepší kamarádka, se kterou se pak bude bavit, jako kdyby už byli léta přátelé. V tu chvíli ale rozhodně není důvod k žárlivosti nebo menším pochybnostem. Tvůj „zatím jen kamarád“ se totiž snaží padnout do oka kamarádce. Důvod? Kamarádky názor má v tvých očích velkou cenu a to kluci velmi dobře vědí – stejně je tomu i naopak, pokud se ty nezalíbíš jeho kamarádům, bude nad vztahem pochybovat.

Je ti velkým pomocníkem

Potřebuješ pomoct s úkolem, doprovodit domů nebo se jen jít projít, když zrovna není žádná kamarádka nablízku? Kluk, který tě má opravdu rád, se pro tebe bude snažit udělat všechno, co ti jen na očích uvidí. Většinou z jeho chování a pěkných gest sama poznáš, jestli tě má rád nebo se tě jen snaží využít pro svůj vlastní prospěch. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 10. 2016   |   Zobrazeno: 18677x

Témata článku:Láska

Komentáře

Šťouralka(•○Harry Potter○•)

nevim, co mam dělat
jeden kluk na mě už od začátku školního roku furt kouká jeden kluk a nedávno si sednul do lavice za mně (sedim s kamoškou) a hned mi dal přezdívku chobotnice a každou hodinu na mě sahá a mluví na mě. Párkrát jsem šla k tabuli a on mi našeptával nápovědy, to ale nepotřebuju, protože jsem megašprt. Když ho ignoruju, tak do mně šťouchá tužkou a hází po mě gumou. nevím, co na mně vidí, protože jsem tlustá jak sněhulák. Je to strašný a nedá se to vydržet. Předchozí roky si mě ani nevšiml. Ale chová se přesně podle toho článku. Nevimsmajlsmajlsmajlsmajl

ŠťouralkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

jandicka(Rock 4EVER)

Možná to není projev lásky, ale stydí se přede mnou. A to mi přijde divný. Narodil se ve znamení lva a ti bývají hodně sebevědomí... Mám spolužáka, taky ve znamení lva, a to je ten největší egoista, jakého byste kdy mohly potkat. ON se usmívá pořád, takže je těžké určit, jestli se na mě usmívá zvlášť. A oční kontakt párkrát byl... No, uvidíme. Když mu bratranec řekl, že ho miluju, prý se jen usmíval a nic neříkal...

jandickaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Alciellë

Já mám osmnáctiletého přítele, je to kavalír 50. let... Je velký romantik a vtipálek, ale chce po mě neustále vědět: proč ho miluji, jak moc ho miluji, proč jsem si vybrala právě jeho, chce vědět moje city k němu, chce abych byla vášnivá a škrábala ho při líbání, jenže jsem stydlivá, bojím se mu aj koukat do očí, nikdy jsem mu na ty otázky neodpověděla, vždycky jsem se z toho nějak vykecala, ale pak je kvůli tomu smutný, protože si myslí že ho nemiluji, ale přece proč bych s ním chodila když bych ho nemilovala? :c Prožívám nejkrásnějších 5 měsíců svého života.Já nechci nikoho jiného, na světě jsou spíše kluci kteří machrují a ty já nerada. On píše básničky a proto chce znát moje city a odpovědi na otázky
prostě miluji ho ale nevím jak mu to naznačit jinak než odpověďmi na tyto otázky, nevím na čem jsem...

Jinak chtěla bych o svém příběhu v blízké době napsat blog

AlciellëTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ta hezká

mi se s patrikem milujeme uz od prvni tridy. on me teda jednou opustil s adelou druhackou ale pak se vratil a sme spolu zase stastni. pusu my dal uz v sesti letech

Ta hezkáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

natalka d: wtf to čo je za pravidla? Kdes na tu hovadinu přišla? : DD Člověk se může zamilovat v jakémkoliv věku : DDD

Btw ten koment jsem psala 2 roky zpět, příště čekni datum, thanks

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Alea 114(Bradavice)

ten pocit když se moje BFF zeptá jednoho kluka venku jestli jí dá číslo (mobilu ) a o rok později když si s tím klukem píšu (mě se nelíbil) mi řekne že mě miluje smajlsmajlsmajl a opakuje mi to pořád dokolasmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl no a tet se mnou chce jít ven smajlsmajlsmajl co mám do háje dělat ?,

Alea 114To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.