Google hra Lásko Luskoun

Google si na valentýna připravil hru, kterou si můžete zahrát. Stačí, když kliknete na obrázek, kde bliká srdíčko nebo můžete přejít ne stránku se všemi doodle hrami od Google - konkrétně LáskoLuskoun.

O čem hra je?

Vypráví příběh zamilovaného luskouna, který obdržel valentýnku od luskounky. Ta je ovšem na jiném konci světa a tak se musí náš zamilovaný luskoun proběhnout. Nebude to však jednoduché, protože chce přinést nějaké dárky. Projde celkem 4 etapy plné nástrah, kde bude muset sbírat potřebné věci k dárkům. Každá etapa je přitom časově omezena. 

Co je luskoun? 

Luskoun je převážně noční živočich z řádu hmyzožravých savců. Tělo má pokryté rohovitými šupinami a jeho velikost a váha se může značně lišit. Největší jedinci dosahují rozměrů až 2 metry a váhy 35 kg. Jejich končetiny mají 5 prstů, které jsou zakončené silnými drápy. Všechny druhy se umí na krátké vzdálenosti pohybovat po dvou končetinách a ocas přitom používají jako oporu. Pokud chtějí spát nebo se bránit či útočit, stočí se do klubíčka. Díky jejich šupinám jsou dokonale krytí. Navíc jsou jejich svaly tak silné, že není možné je z klubíčka narovnat. Vyskytují se v Africe a Asii. Některé druhy žijí v lesích a jiné zase výhradně na stromech. Jejich potravu tvoří mravenci, termiti a jiný hmyz. Tato čeleď vznikla již před 65 miliony lety. 

Podívejte se, jak vypadá luskoun doopravdy!

Ovládání

Hru ovládáte na klávesnici. Šipkami se pohybujete a mezerníkem skáčete. Můžete také skákat pomocí myši.

Podívejte se, jak vypadá etapa Indie ze hry LáskoLuskoun od Google Doodle

Jak hrát?

Musíte svého zamilovaného luskouna dostat k jeho milované polovičce. Budete však muset cestovat přes půlku světa. Než se tam však dostanete, budete muset připravit nějaký dárek. V Ghaně budete muset nasbírat ingredience na dort. Budete na to mít však pouze 3 minuty. Musíte si však dát pozor na mnoho překážek.

Další etapou je Indie, kde se musíte naučit zamilovanou píseň a sbírat noty. Pro nejvíce hvězd musíte získat 150 not za 3 minuty. Dávejte si pozor na překážky!

V třetí etapě na vás čeká Čína, kde se musíte naučit tancovat. Vaším úkolem bude nasbírat co největší počet stužek. Podaří se vám to?

Poslední etapou jsou Filipíny, kde musíte uvázat tu nejhezčí kytici. Vaším úkolem bude posbírat co nejvíce květů. Tentokrát na to máte celé 4 minuty. Celkem jich můžete nasbírat až 300.

A co se stane, jakmile dorazíte do cíle a splníte všechny úkoly? To se musíte dozvědět sami.

Podívejte se, jak vypadá etapa Čína ze hry LáskoLuskoun od Google Doodle

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 14. 02. 2017   |   Zobrazeno: 17677x

Témata článku:Hry,Zvířátka,Láska

Komentáře

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Já to nehrala, protože si vůbec nevšímám hry na Valentina a ještě k tomu na Googli (nám tu hru stejně neukazuje), a tady se to nedá zahrát!!! Co je to potom za hra? A i kdyby byla na HPD, já si ju stejně nezahraju, protože nenávidím hry na čas právě proto, že tu hru musíš hrát rychle smajlsmajlsmajlsmajl

Sia23To se mi líbí -1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.