Filmové novinky (únor 2016)

Ani měsíc únor tě určitě nezklame, pokud se už teď těšíš do kina na něco úplně nového. V minulém měsíci ovládla kina Lída Baarová a v únoru se dveře kinosálů zřejmě taky netrhnou. Který film bude pro tento měsíc tvým největším favoritem?

Agenti Dementi (11.2.)

Tenhle animovaný film navazuje na populární sérii španělských komiksů o Mortadelovi a jeho společníkovi Filemónovi. Tahle neobyčejná animovaná komedie tě zavede do prostředí tajné vládní agentury T.I.A., kde jsou „nejcennějšími“ superšpióny právě Mortadelo s Filemónem. Jak moc jsou cenní a jak moc si jich jejich nadřízení váží, o tom se ostatně budeš mít možnost přesvědčit sama a nakonec usoudíš, že právě takhle dvojice toho víc zpacká, než vyřeší. Kromě toho má Mortadelo s Filemónem v rukávu ještě několik trumfů, desítku neuvěřitelných převleků, které jsou stejně šílené, jako většina jejich nápadů. Nicméně je pořád otázkou, jestli se jim podaří vyřešit případ, ke kterému jsou povoláni?            

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek (18.2.)

Trošku jiný příběh o slavném Robinsonovi zanedlouho vstoupí do našich kin. O napětí, lásku a přátelství ale rozhodně nebude nouze, stejně jako v originálním příběhu. Exotický ostrov totiž bude hostit nejen přátelského papouška Úterý s jeho zvířecími kamarády, ale i malého člověka Robinsona, který se na pláži ostrova objevil po obrovské bouři. Úterý najde Robinsona celkem náhodou a velmi rychle mu dojde, že tenhle človíček by mohl být jeho vstupenkou do skutečného světa a současně příležitostí, jak se dostat z ostrova pryč a poznat svět. Po tom totiž touží Úterý ze všeho nejvíc. Na druhé straně je tu Robinson, který zase velmi dobře ví, že bez chytrého a všeznalého papouška na ostrově rozhodně dlouho nepřežije, takže oba dva nebudou mít o společnou řeč nouze. A jakmile se Robinson naučí dorozumět se i s ostatními členy zvířecího světa, půjde vše jako na drátkách. Tedy, skoro všechno. 

The Boy (18.2.)

Greta je mladá ambiciózní Američanka, která cestuje do Anglie. Bezprostředně po svém příjezdu si hledá práci a štěstí jí opravdu přálo. Našla si místo jako chůva v jedné odlehlé vesnici, jejím úkolem bude hlídat a bavit osmiletého chlapce, který je pro své rodiče vším. Během první návštěvy v domě Greta zjišťuje, že chlapcem je porcelánová panenka, kterou rodiče milují stejně, jako milovali svého syna, jenž před několika lety zemřel. Z počátku je vše okolo hlídání panenky Gretě k smíchu, ale ten ji velmi brzy přejde, protože okolo panenky panuje divná aura a dochází k nevysvětlitelným událostem, nad kterými zůstává rozum stát. Greta se tak bude muset dozvědět něco o minulosti rodiny, smrti záhadného chlapce a vyrovnat se s démony, kteří stejně jako Greta, žijí v jednom velkém domě. 

Zoolander No.2 (18.2.)

Hvězdně obsazený film Zoolander konečně míří do našich kin, film je doslova přehlídkou slavných osobností, kde se mimo jiné objeví i Justin Bieber v jedné z vedlejších rolí. Uběhlo už deset let od doby, kdy bývali Derek a Hansel špičkami v módním průmyslu. Za takovou dobu se toho opravdu hodně změnilo a dvojice je tak v současnosti považována spíš za zapomenuté. Zájem o ně začne projevovat až policie, která vyšetřuje sérii vražd hudebních celebrit. Každá celebrita, která v dohledné době zemřela, má něco společného. Všechny totiž našla policie s grimasou kopírující jeden z pohledů Dereka. Dvojice tak bude muset pomoc s vyšetřováním a infiltrovat se do světa těch největších celebrit na světě. 

Bohové Egypta (25.2.)

Na trůn egyptského vládce usedl nemilosrdný bůh temnoty Set, který naprosto zničil impérium, které zde bylo kdysi vybudováno. Teď se země kvůli svému panovníkovi, jenž disponuje obrovskou mocí, zmítá ve válce, je ničena strachem a chaosem, který je zde nastaven. Vládě toho nejmocnější se téměř nikdo nedokáže postavit. Nebo přeci jen někde žije skupinka odvážných povstalců, kteří hodlají spojit své síly a zbrojit proti jednomu z nejmocnějších panovníků? Skupina povstalců, která je tvořena převážně lidmi a jedním bohem Horusem, hodlá jít do války a velmi dobře ví, s kým má tu čest. Bohové temnoty ale mívají většinou v rukávu i několik es, takže očekávaná výhra dobra není zase tak jistá. 

Řachanda (25.2.)

Řachanda je nová česká pohádka, která vypráví příběh jedné rozmazlené princezny a jejích dvou kamarádů, kteří se ve většině případů neživý zrovna tou nejpoctivější prací. Ani jeden člen této slavné trojice nemá žádnou úctu a to jak k lidem, tak ani k životu. To se ale rázem změní ve chvíli, kdy se společně dostanou do kouzelného Černého lesa, kde pro návštěvníky nebo obyvatele neplatí shodná pravidla, jako v královském světě. Podivné lesní bytosti dají trojici jasně najevo, jak se mají chovat a i ona trojice velmi brzy pozná, že jak se tak, jak se my chováme k ostatním, se zase budou chovat oni k nám. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 02. 2016   |   Zobrazeno: 6339x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

ara111VIP(♥Howrse♥)

The boy, a Bohy musím vidět jenom kvůli Nikovi. Jinak to bude asi dost béčkovej film, ale přítomnost zlatoručky to zachrání =3 Jenom nepředpokládám, že se na to dostanu, ještě jsem nestihla ani Baarovou =I

ara111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.