Filmové novinky (listopad 2015)

Máš obavu, že si tento měsíc nevybereš film? Možná jsou tvé obavy naprosto oprávněné, protože v listopadu se v kinech objeví tolik skvělých filmových novinek, že sama nebudeš vědět, na co jít do kina jako první. Kromě nové bondovky ti určitě padnou do oka hlavně animované filmy, kterých v listopadu do kin přichází hned několik.

Spectre (5.11.)

Na dlouho očekávanou dvacátou čtvrtou filmovou bondovku si můžeš zajít do kina už v listopadu, kdy se v České republice uskuteční její premiéra. James Bond v podání Daniela Craiga tentokrát stojí před nebývale náročným úkolem. Jednoho dne dostane Bond vzkaz, který odkazuje na události z minulosti. Jak Bond postupně rozplétá veškeré nitky a dostává se ve svém pátrání stále hlouběji, dostává se až na stopu jedné ze zločineckých organizací zvané Spectre. Film trvá dvě a půl hodiny a za tu dobu se ti dostane nejen všemožných filmových vychytávek, ale jak je u bondovek zvykem, i pohledu na ty nejnáročnější akční scény. 

Snoopy a Charlie Brown: Peanuts ve filmu (5.11.)

Chtěla bys mít taky takového skvělého psího kamaráda, jako je právě Snoopy? Charlie Brown má to štěstí a je jeho pánem, i když má Snoopy často spíš svou vlastní hlavu. Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku se hrne do kin a tentokrát budou Snoopy i Charlie Brown stát každý před dost náročným úkolem. Charlie Brown se vydá na velmi nebezpečnou výpravu, která doslova prověří jeho nejlepší schopnosti a Snoopy se pustí do boje proti svému největšímu životnímu nepříteli a utká se s Rudým baronem.  

Husí kůže (12.11.)

Zach Cooper je obyčejný kluk, který se společně s rodinou přestěhoval z velkého města do maloměsta. Na malém městě je ale všechno jinak, Zach si nemůže zvyknout, ale později zjišťuje, že možná ono maloměsto nebude zase tak špatné. Shodou náhod se totiž objektem jeho zájmu stane mladá a krásná dívka Hannah, která je současně i jeho sousedka. Jeho nadšení z nového objevu upadá ve chvíli, když zjistí, že otcem krásné Hannah není nikdo jiný, než autor slavných knih, R. L. Stine. Stine je velký podivín a Zach později zjistí, co ho k tomu vede. Stine se totiž stal obětí svých vlastních knih, do kterých ukryl monstra, jenž schovává před světem. Jednoho dne Zach jednu z knih otevře a příšery začnou terorizovat celé město. 

Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek (12.11.)

Pohádková komedie o slavném vynálezci a jeho asistentovi se konečně chystá do našich kin a ty u toho nesmíš chybět. Hlavním hrdinou je Bulík, malý chlapec s ohnivými vlasy, jeho kamarádka Líza a samozřejmě Doktor Proktor, který je tak trošku podivínským vynálezcem. Jeho vynálezy jsou opravdu zvláštní a jakmile se Bulík dozví, že doktor přišel zase s něčím novým, rozhodne se mu u pokusů asistovat. Testování a vymýšlení možného uplatnění nových vynálezů bude opravdu legrace, kterou si rozhodně nemůžeš nechat ujít. 

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov (19.11.)

Byl jednou jeden ostrov je přírodopisným dokumentem a zároveň unikátním příběhem, který tě zavede přímo do světa přírody. Místo, kam lidská noha takřka nevkročí, je naprosto unikátním pro svou neporušenou přírodu a živočichy, kteří zde tvoří společenství. Aldabra ti dovolí nahlédnout do života mořských i suchozemských živočichů, kteří společně žijí v okolí ostrova, jenž je člověkem, prozatím, nezasažen. 

Hunger Games: Síla vzdoru 2 (19.11.)

Jednotka z třináctého kraje se tentokrát vydává na misi, která bude daleko nebezpečnější, než si vůbec dokázali její členové představit. Všemi nenáviděný prezident Snow opět rozhazuje své sítě a jeho tyranie nemá žádné meze. Katniss společně se skupinou svých nejbližších přátel hodlá udeřit a konečně skoncovat s vládou prezidenta, který ničí životy všech. Katniss však brzy pochopí, že tentokrát bude stát před daleko nebezpečnějším a silnějším nepřítelem, než si původně myslela. 

Proč jsem nesnědl svého taťku (19.11.)

Animovaný film Proč jsem nesnědl svého taťku tě zavede až do světa pralidí. Vypráví příběh staršího syna krále Simianů, Edwarda, který byl svým kmenem před několika lety zatracen a vyhoštěn. Proč? Jen z toho důvodu, že se narodil příliš maličký. Celý svůj život a dětství proto strávil ve společnosti svého nejlepšího přítele Iana, který se stal současně i jeho největším ochráncem. Jak Edward roste, začne se projevovat jeho genialita a má tendence objevovat vše okolo sebe. A právě tyto vlastnosti se mu mohou stát osudnými. 

Hodný dinosaurus (26.11.)

Animovaný film Hodný dinosaurus vznikl od stejných filmových tvůrců, jako například populární Hledá se Nemo. Od Hodného dinosaura se tak očekává, že bude podobně úspěšný, proto by sis jej v kinech rozhodně neměla nechat uniknout. Apatosaurus Arlo se v příběhu spřátelí s člověkem, který se stane jeho rodinou, po které Arlo tak moc strádá. Společně budou muset čelit strachu, obrovskému dobrodružství a společně, bok po boku, prožijí i krásné a nezapomenutelné chvíle, které divočina okolo nich nabízí. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 03. 11. 2015   |   Zobrazeno: 5717x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.