Filmové novinky (listopad 2014)

Animované filmy se v listopadu neobjevily tři, ale jen dva. I tak ale doufáme, že tě některé z nabízených filmů zaujmou.

Včelka Mája 3D (6. 11.)

Včelka Mája přiléta do kin v animované 3D podobě! A s ní samozřejmě Vilík a další přátelé, kteří nesmí chybět. Co se Máje stane tentokrát? Z bezpečného včelína se vydá do světa, kde ji potká mnoho různých dobrodružství a všelijakých brouků a dalšího hmyzu. Nepřátelé budou zlí sršni.

 

 

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (20. 11.)

Jestli tě zaujala série Hunger Games, určitě jako správná fanynka víš, že v listopadu je tu první část třetího dílu, tedy předposlední díl celé série. Jak bude pokračovat revoluce? Podaří se Katniss zachránit Peetu? Jak se na to tváří její přátelé? Tohle a ještě mnohem více se dozvíš ve filmu. A nebo v traileru - stejně jako film je pouze s českými titulky.

 

Tučňáci z Madagaskaru (27. 11.)

Pokud jsi viděla Madagaskar, určitě si pamatuješ čtyři tučňáky. U publika měli tak ohromný úspěch, že se tvůrci rozhodli věnovat jim samostatný film. Je třeba zachránit svět. Tak důležitou misi může zvládnout jediný tým - Skipper, Kowalski, Rico a Vojín. S čím se neohrožení tučňáci potkají tentokrát?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 02. 11. 2014   |   Zobrazeno: 7601x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Anka B.VIP

Ani na jedno z toho jsem se netěšila nejvíc. Nejvíc jsem se těšila na Interstellar a ten mě rozhodně nezklamal. Naopaksmajlsmajlsmajl

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

janifer lopez(ANIME!)

včelka Mája??????????????????????????????????? coooooooooooooooooooo???????????????? nejsem malí děcko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já radši tučn'áky!!!!!!!!!!! smajlsmajl

janifer lopezTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.