Filmové novinky (červenec 2015)

Červenec není na množství filmových premiér sice nejbohatším měsícem, ale co do kvality a popularity filmu rozhodně překoná kterýkoli jiný z předchozích měsíců. Těšit se můžeš nejen na perfektní animovanou pohádku, která má už teď skvělé recenze, ale i například na Ant-Mana, který vyšel z jednoho z marvelovských komiksových příběhů. 

Ant-Man (16.7.)

Pokud miluješ filmy, které vychází z marvelovských komiksů, rozhodně nemůžeš vynechat při návštěvě kina ani Ant-Mana. Ant-Man totiž přichází na scénu vybaven zcela jinými unikátními schopnostmi, než jeho kolegové Iron Man, Hulk a mnoho jiných. Ant-Man má schopnost zmenšit své fyzické rozměry a stát se tak malým bojovníkem, kterého nikdo neuvidí ani neuslyší. Jeho fyzická síla se ale znásobuje, čímž se stává naprosto nepřekonatelným válečníkem, který se nezalekne žádného rizika. A i když se zdá, že jeho schopnosti budou zpočátku využity hlavně na loupeže, postupem času bude muset Ant-Man čelit mnohem větším překážkám, než je kdejaký ochranný bezpečnostní systém. 

Papírová města (23.7.)

Snímek Papírová města byl natočen podle knižní předlohy Johna Greena, kterého si určitě velmi dobře pamatuješ, protože napsal už knižní předlohu k filmu Hvězdy nám nepřály. Od filmu Papírová města se tak očekává stejný úspěch a rozhodně má snímek velmi dobře našlápnuto. Vypráví totiž příběh mladého Quentina, který je bezhlavě zamilovaný do své sousedky Margo. Margo je, na rozdíl od Quentina, nespoutaná a nebojácná, čímž si jen víc a víc získává srdce svého souseda. Quentin s Margo nikdy nebyli přátelé, tedy až do večera, kdy Margo přišla za Quentinem pro pomoc. A právě toho dne se začal psát příběh, na jehož konec si budeš muset zajít do kina. 

V hlavě (23.7.)

Animovaný film V hlavě ti umožní proniknout přímo do hlavy Riley, mladé dospívající dívky, i jejích rodičů, přátel nebo příbuzných. Co se tak asi člověku odehrává v hlavě, když je pod tlakem, naštvaný, nervózní nebo řeší nějakou komplikovanou situaci s rodiči během večeře? To si teď jen velmi těžko dokážeme představit, protože lidské emoce jsou ovládány přímo v mozku, v jednom z řídících center. A právě do takového řídícího centra emocí se můžeš podívat už 23.7., kdy je u nás plánována premiéra filmu V hlavě. 

Mission Impossible – Národ grázlů (30.7.)

Celkem pátý díl Mission Impossible se co nevidět chystá do našich kin. Ethan Hunt se opět vrací do služby tajné vládní organizace IMF (Impossible Mission Force). I když ne tak docela. Úřadům se totiž přestanou líbit metody, které IMF využívá a podle kterých postupuje, proto dojde k rozhodnutí a následnému rozpuštění této organizace. A co víc, Ethan Hunt bude hnán před spravedlnost, pokud se jemu a jeho jednotce nepodaří co nejdřív celou situaci zvrátit. Aby toho nebylo málo, o slovo se hlásí i jedna velmi nebezpečná teroristická jednotka, která hodlá postupovat naprosto nekompromisně, a ztráty na životech teroristy rozhodně nijak netrápí. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 07. 2015   |   Zobrazeno: 10374x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

malina.katka(páni času)

O papírových městech lžou o tom že Margo s Quentinem nikdy nbyli přátelé to je LEŽ !! Vždyť hned na začátku vidíte že se kamarádili už v 9 letech !

malina.katkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.