DIY Back to School 2016

Škola sice již začala, ale vždy je dost času na to, udělat si něco vlastního a originálního. Mrkneme se na pár tipů a návodů, jak zlepšit sešity, deníčky nebo tašky na tělák.

První tu máme DIY video od Míši, kterou můžete znát Stylewithme.

Jak si vytvořit univerzální sešit s měnícími štítky?

Stačí, když si sešit obalíte nějakým pěkným balícím papírem. Následně si vyrobíte štítky, díky kterým dostane sešit originalitu. Na sešit pak nalepíte pásku s magnetickým povrchem a na štítky následně nalepíte tenké magnetky nebo kancelářské sponky. Páska s magnetem je dostatečně silná a měla by štítky udržet. Štítky je také potřeba někde skladovat, takže si na zadní stranu můžete nalepit skladovací papír. Pak jen stačí vytáhnout případný štítek a máte vyhráno!

Jak si vytvořit sešit se zapínáním?

Pokud jste milovníci pokémonů, můžete si vytvořit vlastní sešit se zapínáním na suchý zip. Na žlutou čtvrtku si nakreslíte obrázek pokémona Pikachu. Než mu dokreslíte tváře, tak na zadní stranu přilepíte stuhu. Zepředu pak nakreslete jednu tvář tak, aby seděla se stužkou, protože bude sloužit jako podklad pod suchý zip, když se dopne (přesnější popis najdete ve videu). Z Filcu si pak vystřihnete tři kolečka, která použijete. Dvě z nich přilepíte k sobě a na poslední nalepíte papírové kolečko. Tuto tvářičku s papírovým kolečkem nalepíte na suchý zip a vložíte mezi ně stuhu. Zbylé kolečko nalepíte na druhou tvářičku a máte hotovo.

Další video je od LaurDIY, pro kterou je dělání těchto věcí velkou zábavou a na nic jiného se poměrně nezaměřuje. Video je sice v angličtině, ale my si sem napíšeme postup a zbytek jistě zvládnete.

 

Jak na parádní USB přívěšek? 

Do zadečku pandy nebo jiného zvířecího přívěsku musíte vystřihnout díru tak velikou, aby se tam vaše usb flashka vlezla. Pro vytažení výplně můžete použít pinzetu. Jakmile se ujistíte, že je díra dostatečně velká, můžete dovnitř nanést lepidlo. Ve videu je použité horké lepidlo, pokud někdo z vás tento druh lepení nezná, můžete poprosit rodiče nebo někoho, kdo s tím má již zkušenosti. Myslíme si však, že i vteřinové nebo jiné dobré lepidlo by odvedlo svou práci. Následně flashku vložíte a znovu zalepíte zvenku a kolem flashky. Hotovo, můžete připnout na klíče nebo na tašku.

Barevné vychytávky

Dále můžete vychytat své zvýrazňovače tím, že špičku vždy napustíte jiným. Ve výsledku budete mít dvoubarevný zvýrazňovač. Také můžete zvýrazňovače použít na oživení vašich sešitů a deníků. Stačí, když jejich stránky z boku nabarvíte. Můžete použít mnoho barev nebo vytvořit různé přelivy.

Barevné lepící štítky vždy po při ruce!

Pokud používáte oblíbené barevné štítky, které se nalepují, můžete je mít pohodlně u sebe, aniž by vám nějak zavazeli. Stačí, když k tomu použijete diář, přesně takový, jako ve videu. Vytrháte z něj stránky a necháte jen pevnou vazbu. Pomocí lepidla pak nalepíte štítky podle libosti a představivosti.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 12. 09. 2016   |   Zobrazeno: 9046x

Témata článku:Rady a tipy,DIY,Škola

Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

Hmmm... bezva. Teším se na nové tipy, ale všechna videa jsem už po brouzdání po netu viděla. Něco originálnějšího by nešlo?

LuuuuuckaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Je to pěkné, jsou tu super tipy smajl

Ale na to, že škola začala už před více jak týdnem a většina z nás už musí mít pořízené sešity a už si do nich píše zápisky, tak mi připadá, že článek vyšel trochu pozdě a to je mi líto smajl

SagkaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.