Časopisy na dovolenou

Letní prázdniny jsou sice skvělé, ale pro všechny náctileté znamenají i skutečnost, že budou muset trávit nějaký ten čas s rodiči. Někteří jen o prodlouženém víkendu, někteří se chystají s rodiči na dovolenou. A čas strávený na dovolené všichni nechtějí trávit jen s rodiči nebo se sourozenci, některé volné chvilky je dobré věnovat se sama sobě a odpočinout si.

Časopisy nebo knihy se staly na dovolených naprosto nezbytnými, protože s jejich pomocí účelně trávíš volný čas a dozvíš se něco nového. A co by to mělo za smysl kupovat si časopis v zahraničí, kde nebudeš rozumět s největší pravděpodobností jedinému slovu? Přišel ten pravý čas, aby ses podívala po časopisech, které ti na dovolené zkrátí dlouhou chvíli, nebo se jimi budeš mít možnost pročítat společně se svými kamarádkami, které stejně jako ty tráví volný čas tím, co je baví. A to je móda, drby,kluci, horoskopy nebo dokonce nějaké ty osobnostní testy pro holky.

Časopis IN!

Dívčí časopis IN! není typickým dívčím časopisem, je vhodný pro křesťansky založené dívky. Ani tak se však nevyhýbá aktuálním tématům a dokonce přináší různé tipy a nápady, které se hodí každé dívce bez ohledu na víru nebo věk – doporučuje se však dívkám od 12 let. Jedná se o měsíčník a v každém vydání najdeš od každého tématu něco. IN! píše o hudbě, vztazích, módě, přináší výtvarné nápady nejen na výzdobu pokoje a samozřejmě píše o víře. Každému tématu je v časopise věnováno několik stran a určitě nečekej, že jsou všechny články jen čistě náboženské. Pokud jde o vztahy, ty samozřejmě IN! řeší výhradně z křesťanského pohledu, ale není určen jen věřícím holkám. Své téma si najde každý bez ohledu na víru.

Top dívky 

Časopis Top dívky má v České republice dlouhou historii a na stáncích se objevuje už celou řadu let, podobně jako mnohé další. Za dobu své existence však rozhodně neztrácí na popularitě a stále se jedná o jeden z nejoblíbenějších časopisů pro dospívající dívky. Top dívky je lifestylový magazín vhodný pro dívky od 11 do 15 let a o aktuální témata není v žádném čísle nouze. Móda, kosmetika, aktuální trendy a tipy nejen z oblasti oblékání a životního stylu, ale i vztahová témata, která jsou dle průzkumů nejčastějším důvodem, proč dívky časopis kupují. Odpovědi, na které nemůžeš najít otázky, najdeš právě v Top dívce. Samozřejmě nechybí ani rozhovory s populárními osobnostmi a jejich fotografie, často z osobního života, které poskytly samy hvězdy. Každé číslo navíc obsahuje fotoromán, malý dárek pro kupující a různé plakáty, které si doma můžeš vyvěsit nebo je někomu věnovat.

Popcorn

Časopis Popcorn je určen pro všechny milovníky hudby a hudebních hvězd od 11 let věku. Kromě hudby se věnuje životnímu stylu obecně a zaujímá tak nezastupitelné místo na trhu a to už po několik let. Popcorn dokázal pro různé generace vytvořit časopis, který obsahuje z větší části informace z hudebního světa – většinou se jedná o absolutní novinky a nechybí ani informace o tom, kde se rodí nové hudební hvězdy nebo co je ve světě hudby nového. Kromě toho však obsahuje i rubriky, které vlastně tvoří sami čtenáři a to ze svých vlastních příspěvků. Aby ale stránky nebyly plné jen hudebníků a informací z jejich osobního i kariérního života, najdeš v každém vydání i aktuální zprávy z oblasti módy, filmu, magie a čarování a samozřejmě se podíváš do zákulisí – koncertního i filmového.

Lissy

Časopis Lissy vychází každé dva měsíce a na stánku ho pořídíš za pouhých 32,- Kč, což je cena nadmíru příznivá – slevu dostaneš jen v případě, že si zařídíš roční předplatné a časopis přijde vždy do tvé poštovní schránky. Časopis Lissy je vhodný hlavně pro všechny milovnice zvířat, hlavně však koní. Právě koně jsou tématem každého vydání, ostatním zvířatům je v časopise věnováno jen pár stránek. Magazín obsahuje různé fotoreportáže o koňských plemenech, komiksy s koňmi, fotoromány nebo školu jezdectví. Škola jezdectví je užitečná hlavně pro dívky, které mají skutečně jasno v tom, že jednou by se chtěly věnovat jízdě na koních – základní a ty nejdůležitějších informace najdeš právě tady. Celým časopisem tě navíc provede Lissy, hlavní komiksová hrdinka.

Violetta 

Časopis Violetta je měsíčník a už podle názvu je ti jisto jistě jasné, na motivy jakého argentinského seriálu je magazín pravidelně vydáván. Samozřejmě se jedná o populární hudební a filmovou hvězdu Violettu a její představitelku. Aby však celý časopis nebyl jen o jedné dívce a jejím životě, několik stran v každém z čísel je věnováno i jiným hercům, které si ze seriálu jistě pamatuješ, pokud ho ovšem pravidelně sleduješ. Každé číslo tak obsahuje informace o životě herců, rozhovory s nimi, připravované novinky nebo koncerty, informace ze zákulisí z natáčení seriálu a nechybí ani soutěže nebo dárky pro všechny fanoušky.

21. století JUNIOR

I když časopis vychází jen dvakrát do roka, rozhodně je pro každého přínosný a navíc je informativní. Pokud bys ráda na chvíli zapomněla na svět hudby či filmu a raději načerpala trošku jiné informace, je pro tebe magazín tím pravým. 21. Století je časopis vhodný pro všechny čtenáře od osmi let a každé číslo obsahuje hned dvě desítky různých rébusů, které budeš mít možnost vyřešit.

Dále se můžeš těšit na informace ze světa divočiny, počítačových hrdinů, máš možnost se vydat za největšími záhadami na zemi nebo se dozvíš něco o lidském těle a jeho fungování. 21. Století je vhodný spíš pro ty čtenáře, kteří se rádi dozvídají něco nového, ale zároveň mají rádi napětí a dobrodružství. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 06. 08. 2016   |   Zobrazeno: 5513x

Témata článku:Cestování,Rady a tipy

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Co je to za časopisy? Zajímalo by mě, kdo to může číst? Osobně moc časopisy nečtu, pouze Enigmu a Epochu, občast 21.století nebo History. Ale to jen vyjímečně. S ,,dívčími" časáky mám takovou zkušenost, že vždy jsou ,,přeslazené" a nemístné......

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

RainbowBoom(Bradavice)

Mno...
Chybí mi tu ABC. Tyto časopisy mě nijak nelákají. Většinou jsou tu holky ve věku 8-11let a ty podle mě dvakrát nezajímají vztahy, móda, šminky, celebrity atd.
Většina holek tu ani nemá kluka! Devítiletý holky budou chtít Top Dívky a další den do školy přijdou zmalovaný a budou si hledat kluka!
Časopis Junior a Lissy jsou docela fajn.
Rainbow

RainbowBoomTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Pink LadyVIP

Ema Knihomolová: Čtyřlístek jednu dobu psala moje máma. Fakt nekecám. Nějaký příběhy Čtyřlístku a Strašidelnou rodinu. Nekecám ♥♥♥♥♥♥♥

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.