Aplikace nejen do školy

MUSICAL.LY

Jednou z hodně, v poslední době, oblíbenou aplikací je MUSICAL.LY.

Je to aplikace založená na částech z písniček.  Můžete si vybrat z mnoha variant úprav. Video můžete mít zpomalené, zrychlené nebo normální. Je zde spousta barevných filtrů, lze je sdílet po jiných sociálních sítích i zveřejnit na samotné aplikaci.

Aplikaci můžete zdarma stahovat zde - Mujsoubor.cz: musical.ly

SNAPCHAT

Další, teeneagry oblíbenou aplikací je snapchat.

Tato aplikace je naopak od První aplikace, založena na fotkách. Je zde téže spoustu, stále se aktualizujících filtrů. Máte zde buď MyStory, kde je fotka kterou zde pověsíte, jen 24 hodin a poté navždy zmizí (pokud si ji neuložíte). Pak je zde druhá varianta, a to samostatný chat s jednou osobou. Fotky se nastavují na 1-10 vteřin (po tento čas ta druhá osoba uvidí vaši fotku). Na fotky můžete malovat, psát. Dají se zde natáčet i vdea. 

Aplikaci můžete zdarma stahovat zde - Mujsoubor.cz: Snapchat

 

WATTPAD

Máš ráda knížky? Tohle je aplikace pro tebe!!

Můžeš zde jak knížky číst, tak psát! Nenajdeš zde sice slavné spisovatele a tvé reálné oblíbené knihy, ale knížky jak od puberťáků, tak dospělích. Je zde široká nabídka fanfikcí o tvém oblíbeném herci či zpěvačce. Spostu hororových příběhů, sci-fi, romantiky či Fantazi. Můžeš ji znát (aplikaci) například od Vadaka který z ní točil video Fanfikce.

Aplikaci můžete zdarma stahovat zde - Mujsoubor.cz: Snapchat

COLOR SWITCH

Určitě máte rády i hry, tak se pojďme na nějkou podívat.

Já mám moc ráda barvičky a hry, na které se musíte pořádně soustředit. Princip této hry, je trefit se např žlutou do žluté či modrou do modré. Ale pozor, barvy se dost často, i během hry mění. Skáčete klikáním nahoru, a když se buď trefíte do špatné barvy (kulička se rozřístí) nebo přestanete klikat (kulčika spadne dolů) prohráli jste.

Aplikaci můžete zdarma stahovat zde - Mujsoubor.cz: Color Switch

POLYVORE

Máš ráda hry kde oblíkáš či navrhuješ? Toto je ještě lepší.

V této aplikaci můžeš jak nakupovat tak ukázat svou kreativitu! Tato aplikace je i jako webová stránka jen tak na internetu. Musíš si  vytvořit účet, abys mohla tvořit různé sady, kde bude jak oblečení, doplňky, kosmetika, tak dekorace do domácnosti. Tuto sadu pak muzes zveřejnit na internetu.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 11. 09. 2016   |   Zobrazeno: 5326x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.