10 nejsledovanějších videí na YouTube

Mezi deset nejsledovanějších videí na YouTube nepatří jen hudební videa, i když právě ta obsadila první tři příčky. Od čtvrtého až do desátého místa jsou však zastoupena hlavně zábavná videa, většinu z nich jsi určitě už měla šanci spatřit, ale možná tě některé příjemně překvapí. Zde je první desítka těch nejsledovanějších videí v historii YouTube.

10. Devil Baby Attack

Vidět na ulici kočárek, to není nic neobvyklého. Ale vidět na ulici opuštěný kočárek a slyšet z něj plačící miminko, to už je poněkud neobvyklé. Několik lidí v ulicích města si na vlastní kůži vyzkoušelo, jaké to je, když mají co dočinění s elektronickým strašícím miminkem, které bylo zcela opuštěné v kočárku, kde odpočívalo v peřince. Ulice New Yorku si s ním opravdu užily. 

9. Bars a Melody

Tyhle dva kluci se postarali o obrovské pozdvižení v jedné z talentových soutěží, která probíhala ve Velké Británii. Na první pohled naprosto nevýrazná dvojice, která má ale zlato v hrdle a určitě to nebude trvat dlouho a jejich první deska spatří světlo světa. Jak to tyhle dva kluci rozbalili v talentové soutěži, jak se na ně tvářila porota a diváci, to už můžeš posoudit sama. 

8. iPhone 6 Plus Bend Test

Blogeři nás nepřestávají ohromovat a ti čeští často čerpají inspiraci a nápady právě ze zahraničí. Zahraniční blogeři se ale často pouští do experimentů a kousků, na které by si jen tak někdo netroufnul. Příkladem je i tento bloger, který před kamerou zkouší, zda se nový iPhone skutečně ohýbá. Podívej se sama, zda tomu přišel na kloub. 

7. The Voice IT – Suor Cristina Scuccia

Talentové soutěže odjakživa táhly nejen diváky u televizních obrazovek, ale i případné soutěžící, kteří mohli konečně rozvinout svůj talent a ukázat světu něco zcela nového a mnohdy nepoznaného. O neuvěřitelný hudební zážitek se tentokrát postarala obyčejná jeptiška z Itálie, která na pódiu předvedla naprosto neuvěřitelný pěvecký výkon. Nikdo z poroty zprvu netušil, ale jak sama můžeš vidět, všichni, včetně diváků v sále, byli naprosto ohromeni. 

6. Nike Football

Nestává se příliš často, aby měla reklama tak vysoký počet zhlédnutí a navíc se zařadila do nejsledovanějších videí YouTube. Společnost Nike to dokázala před fotbalovým mistrovstvím v Brazílii, kdy přišla na trh s touto reklamou. Že se v reklamě objeví ty největší hvězdy světového fotbalu, s tím se dalo tak nějak počítat. Ale že se obyčejní kluci na malém hřišti promění v Ronalda, Neymara, Ibrahimoviće nebo Rooneyho, s tím fanoušci úplně nepočítali. 

5. Mutant Giant Spider Dog

Pes převlečený za obřího pavouka děsil obyčejné lidi v ulicích a vysloužil si obrovskou slávu. Převlek byl naprosto věrohodný a navíc většinu osob děsil v nočních či večerních hodinách a to na jeho hrůze ještě přidalo. Video s roztomilým psím pavoukem pobavilo lidi po celém světě a dál boduje. 

4. Charlie Bit My Finger (Again)

Tohle nehudební video se setkalo s velkým úspěchem a možná ti bude připadat naprosto nezáživné a nudné – stejně jako mnohým jiným, kteří jej už viděli. Žádná akce, hudba nebo taneční výkony, ale jen dva sourozenci sedící před kamerou. A i přes to se Charlie Bit My Finger stalo nejsledovanějším nehudebním videem všech dob – v současné době má přes 800 milionů přehrání. 

3. LMFAO – Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett

Americké elektro hiphopové duo LMFAO se postaralo o třetí pozici nejsledovanějších videí v historii YouTube. Mimo se jedná o vůbec nejúspěšnější píseň této dvojice, která se vyznačuje bláznivými a velmi pestrými klipy, na které nelze jen tak zapomenout. Party Rock Anthem se umístila na prvním místě ve více jak jedné desítce zemí a co do oblíbenosti se ve většině zemí světa řadí hned do první desítky. A co si budeme povídat, dostat se do první desítky ve světě, není zase tak jednoduché. 

2. Justin Bieber – Baby

Justin Bieber se s klipem Baby původně držel na první příčce, dokud nepřišel raper PSY s klipem Gangnam Style. Píseň Baby bodovala v hitparádách po celém světě, vysloužila si přes miliardu zhlédnutí, ale setkala se s daleko horších hodnocením, než klip rapera PSY. Kladné hodnocení i komentáře jsou samozřejmě na místě, ale negativní ohlasy je převyšují mnohonásobně. Jak písničku a klip hodnotíš ty sama? 

1. PSY – Gangnam Style

Gangnam Style drží prvenství hned v několika kategoriích a rozhodně ještě dlouho bude, protože počet zhlédnutí tohoto klipu jen tak některý interpret nepřekoná. Co víc, Gangnam Style se stal nejúspěšnějším klipem v historii YouTube a na dvě miliardy zhlédnutí potřeboval přibližně jen rok, což je úctyhodný krátký čas. Kromě jiného si vysloužil více jak pět milionů komentářů a více jak osm milionů kladných hodnocení. Počet záporných hodnocení přitom přesahuje sotva milion. Čísla navíc stále rostou, takže PSY se na prvních příčkách bude držet ještě dlouhou dobu. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 21. 02. 2016   |   Zobrazeno: 7741x

Témata článku:Videa a obrázky,10 nej

Komentáře

1789(*Attack on Titan klubík*)

To Like Baby od toho OTRAVNÝHO BIEBERA je asi nejsledovanější a nejDISLIKOVANÉ video na YOUTUBEsmajlsmajl TY dislike má za to že je otravnejsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl!!!!!ale gangnam style není nejsledovanějšísmajlsmajlsmajl

1789To se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.