Zvířátkový blog

Tipy na želvy do bytu

Toto je želva zelenavá. Ta nejlepší do bytu. Víme že želvy potřebují teplo a občas i vyvenčit (tím myslím na zahradě ale jak chcete) V přírodě se dožijí až sta let to koukám jak se takovéhle malé želvičky můžou dožít tak vysokého věku. Želvy už pozoruji už měsíce a pořád toho nevím tolik. Ale přísahám že toto jsem neopsala ze žádné stránky, toto je z mé hlavy. Já budu možná chovat v bytě tuto  zelenavou ale ještě se neví. Želva která rozhodně není vhodná do bytu je želva stepníTato želva nejvíc potřebuje teplo. Je nejčastěji v obchodech se zvířátky prodávaná. Má moc ráda prostě teplá místa a když máte rodinný dům a bydlíte na místě kde je tráva teplo apod. Tohle byl ten nejlepší typ a ten nejhorší typ chovu želv v bytě




V ČEM ŽELVU UCHOVAT? 


Želvy jak víme  potřebují to teplo a proto je vhodné jí umístit do terária kde je: vyhřívací kámen lampička která působí jako slunce misku na jídlo misku na vodu případně i malý bazének jako podestýlku substrát 5 cm vysoko a pár rostlinek. Rostlinky nechávám na vás.



ČÍM ŽELVU KRMIT?

Granulemi pro želvy. Kdyby jste je nemohli najít zeptejte se vždy v obchodě se zvířaty nebo se podívejte na internetu. Dále je tu salát rajče mrkev jablko, ale víc to nechte spíš na zelenině.


JAK POZNÁME POHLAVÍ ŽELVY?

Nepoznáte to hned jak se vyklubou z vajíčka ale až jí bude pět let



KONEC

TOTO JE ODE MNE KONEC TAK BRZY AHOJ







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.