Život Song

Názory 1.díl - Iphone ? ..ne děkuji

Takže tady první díl ...

 .........                         NÁZORY

                                 Iphone ?!? ..ne, děkuji.



Takže, tyhle názory budou snad vycházet,ale jen když se vám to bude líbit.

UPOZORNĚNÍ : Toto sou jen moje názory, takže když se vám to nebude líbit NEČTĚTE !! :)


Tohle, jak už ste si asi přečetli bude o Iphonech.Můj názor na Iphone je že bych si ho nekoupila. Podle mě platíte jen za značku a je to jako úplně normální telefon. Neříkám že nemá třeba dobrý foták ale příjde mi moc utrácet 15 až 40 tisíc za jeden obyčejný mobil. A jestli si to kupujete jen kvůli obalům že pro Iphone dělájí hodně obalů,tak to nedělejte utratíte cca 20 tisíc za mobil + 200 kč nebo nwm kolik za obal. Jestli máte dost peněz na utrácení,tak jako beru,můžete si to dovolit.Ale jestli ste na tom průměrně jako nějak já tak mi to příjde zbytečné... :) Ale je to na vás,já vám do toho kecat nechci ale tohle je prostě můj názor :) Dík za respektaci :)


Snad se ti to líbilo a jestli máš stejnej názor tak se ozvi !! :) A nezapomentě do komentu napsat o čem dalším by mohli být moje názory do budoucna :)

Dej klidně plusík pro radost a odběr protože aby ste stíhaly nový články které určitě budou zajmavé :)




Komentáře

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Máš v něčem pravdu........ A co se týče těch krytů, tak na alixpressu najdeš spousty krytů i na Samsungy. Moc se mi ale líbí Apple desing, že je třeba světle zlatej a ne něm výrazně zlaté jablíčko..... Samsungy bohužel jsou veětšinou černý a bílý a to mi přijde hodně okoukaný.........

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

SugarPie: No právě ty Iphony jsou menší než Samsungy (některý) Jinak já a kapsy...ne...Protože teď mám kalhoty z Tally Weil a tam jsou přední kapsy zašitý a na zadní si ho dát nemůžu protože bych si na něj sedla....A jinak nosím tak úzký že se mi tam stejně nevleze smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

mám s tebou stejný názor, techniku ano,dotykáč taky, ale iphone ne,děkuji má ho můj strejda za 35 000, velkej jak nevim co, ani do kapsy u kalhot se mu nevejde.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.