Život normální holky

Recenze knih

Mrazivé léto

 

 Už je to dýl, kdy jsem tu knihu četla, ale krátce je to o tom jak dívce umře sestra. Potom potká chlapa, který jí řekne, že je naživu.

Kniha se mi moc líbila hodnotila bych jí pěti hvězdami z pěti. Nebyla ani dlouhá. Měla asi 150 stran.

 

 

 

Motýlí křídla 

 

Tuto knihu jsem četla hlavně vůli tomu, že jí napsala stejná autorka jako Mrazivé léto. Krátce je kniha o dívce co začne chodit s klukem, který patří do zvláštní skupiny přátel. Také přišla o sestru a také je to docela poctatné, ale víc vám nechci psát....

Hodnotím knihu pěti hvězdami z pěti. Také nebyla vůbec dlouhá.

 

  

Škola dobra a zla

 

Tak do této knihy jsem se úplně zamilovala. Vypráví o tom jak vlastně vznikají pohádky a nenechte se odradit. Je tam též láska a tak dále. Jsou tři díly.

Prvním dvěma dávám plný počet hvězd, ale třetí už se mi zas jako ty dva předchozí nelíbil, ale přesto se mi líbil. Tak čtyři hvězdy z pěti. Tyto knihu už byly celkem dlouhé, ale ani mi to nepřišlo, jak jsem se do toho zažrala.

 

 

 

Mladí vyvolení

 

Tato kniha byla moc fajn, do postav jsem se zamilovala. Hlavně jedna pro mě byla ta nejlepší a potom umřela.... :( Ale to jsem asi říkat neměla, ale co. Vlastně je to o dětech (skoro dospělých) kteří měly nadpřirozené schopnosti.

Knihu hodnotím čtyřmi hvězdami z pěti a jeden z důvodů je, že zabila autorka mojí oblíbenou postavu a taky to nebylo tak hezky napsané jako ty předchozí knihy. Je ještě druhý díl, ale ten jsem ještě nečetla. Kniha měla 326 stran. Myslím že to je i přesně. :)

 

 

 

Tak to je zatím všechno. Pište do komentářů, jestli chcete ještě nějaký tipy. Já už byla trochu líná udělat ještě přidat další knihy. Když budete chtít přidělám ještě dnes. Tak ahoj a příště. :) :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.