Zendaya a Bella :-* <3

Zendaya a Bella :-* <3

Zendaya Coleman, známá jen jako Zendaya (* 1. září 1996 OaklandKalifornie) je americká zpěvačkatanečnice,herečka a modelka.

V televizi působí od svých šesti let a její nejznámější rolí je postava Rocky ze seriálu Disney Channelu Na parket!, v němž je její přítelkyní Cece Jonesová (Bella Thorne). Zendaya nazpívala i několik písní „Something to Dance For“, „Swag It Out“, „My All“,„Replay“ a s Bellou Thorne „Watch Me“ a „Made in Japan“. Její rodiče se jmenují Kazembe Ajm Coleman a Claire Stoermer. Společně s Bellou Throne si zahrála i ve filmu Ne/Přátelé. Zahrála si hlavní roli ve filmu "Zapped".

Annabella Avery Thorne (* 8. října 1997Pembroke PinesFloridaUSA) je americká herečka, zpěvačka amodelka, která žije v Kalifornii. Její přezdívka je Bells. Má tři sourozence (sestry Kali a Dani a bratra Remyho). Svou kariéru modelky a herečky odstartovala spoustou menších rolí ve filmech, později malými rolemi na Disney Channel „Kouzelníci z Waverly“ a „Good luck Charlie“. V roce 2003 hrála ve filmu Stuck on You. Nejvíce proslula rolí CeCe Jones v Disneyově seriálu Shake it Up. Zde společně s kamarádkou Zendayou předvádí své taneční a herecké schopnosti. Od května 2013 do července natáčela v Africe film Blended s Drew Barrymore a Adamem Sandlerem. V příštím roce bude natáčet další filmy. Na jaře roku 2014 se film Blended dostane do českých kin.

Shake it Up

V seriálu Shake it Up (česky Na Parket!) vystupuje jako Cecílie Jones (Bella), ostatní jí říkají CeCe. Její nejlepší filmovou kamarádkou je Rachel Blue neboli Rocky (Zendaya), která se stále učí. Její máma je policistka a dále má bratra Flynna. Rocky má také staršího bratra Ty Blue a jeho nejlepší přítel je Deuce Martines. CeCe s Rocky tančí v pořadu Shake it Up Chicago a jejich protivníky jsou Tinka a Gunther Hessenehefferovi, kteří jsou označováni za podivná individua se zvláštním pozdravem. S představitelkou Rocky Blue Zendayou Coleman jsou nejlepší kamarádky i ve skutečnosti doposud. Seriál Na parket! sleduje příběh dvou nejlepších kamarádek CeCe a Raquel zvané „Rocky“, jejichž snem je stát se profesionálními tanečnicemi. Díky TV taneční show Na parket!, Chicago se jejich sen stává skutečností, neboť se stanou součástí pořadu jako doprovodné tanečnice. Zatímco musí zvládnout celou škálu nových tanečních prvků, vypořádat se se zákulisními intrikami a vyrovnat se s nově nabytým postavením mezi spolužáky, prožívají spoustu nových a veselých situací, které vyzkoušejí sílu jejich přátelství. Disney Channel představuje své nové hvězdy – Bellu Thorneovou (CeCe) a Zendayu Colemanovou (Rocky), mladé a talentované herečky jsou připraveny rozhýbat nejen taneční parket, ale především diváky Disney       Channelu! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.