Zajímavosti :)

3 nejděsivějších opuštěných míst na světě

hola amigo dámy a pá... spíš jenom dámy :D vítejte zas na mém blogu a dneska...se budem bát...tak si připravte kakáček a nějakej chlast a dem na to!


1.opuštěný zábavní park six flags v new orleans
Neznám snad děsivější prostředí, než opuštěný zábavní park nebo pouť. Snad každý viděl alespoň jeden horor, který probíhal v zábavním parku a všichni víme, jak to tam dopadá. Jeden takový se jmenuje Six Flags a nachází v New Orleans. Z centra zábavy se na centrum strachu proměnil v roce 2005, kdy se skrze New Orleans prořítil hurikán Katrina a celý tento areál zaplavil vodou z protržených hrází. Od tohoto roku připadlo městu a postupně chátrá, ale to mnohým lidem nezabraňuje, aby si zde nalezli svojí zábavu i bez vyvolávačů a pouťových atrakc

můj názor na toto je docela hroznej pocit ale kdyby u toho nebyl ten hurikán tak by si tam mohli děti ještě hrát

2.černobyl

Roku 1977 byla v bezprostřední blízkosti města Černobyl postavena stejnojmenná jaderná elektrárna. V dubnu roku 1986 došlo ve 4. reaktorovém bloku k potížím, které se postaraly o největší jadernou katastrofu od Hirošimy a Nagasaki. V důsledku výbuchu reaktoru a následnému úniku radiace byla města na severu Ukrajiny Černobyl a další okolní města jako Pripjať vysídlena. Stala se tak zónou klidu, kde si příroda bez zásahů člověka bere na zpět vše, co jí patří a pohlcuje tak místní zástavbu.


můj názor je že Černobyl zná každej ale nevěděla jsem, co se tam stalo takže to už vím,juchů :D


a poslední 3.nemocnice beelitz heilstätten

Beelitz Heilstätten je nemocniční komplex čítající přibližně 60 budov nacházejících se poblíž Berlína, které byly postaveny roku 1898 podle plánů architekta Heino Schmieden. Nemocnice byla vystavěna především k léčbě plicních chorob, ale brzy bylo toto zaměření změněno v důsledku rozpoutání 1. Světové války na vojenský lazaret. Roku 1916 se na místních sálech léčil a po místních chodbách procházel v 1. Světové válce do nohy postřelený Adolf Hitler. Po 2. Světové válce areál využívali Sověti a po pádu železné opony byla nemocnice z důsledku nedostatku financí zrušena a od té doby chátrá.

můj názor na toto je že takhle vidím barák když du k zubaři :D

a tohle je vše dej plus jestli chceš,napiš něco a aloha!

Komentáře

Snow CatVIP(Nightcore)

v tom 1. by mohl bydlet Laughing Jack smajlsmajl
... twl nemocnice ! kdyby to nebyla nemocnice tak by se mi líbila ale o tom baráku jsem slyšela dost děsivý PRAVDIVÝ příběh !!

Snow CatTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

mag04(Máme rádi Simpsonovi)

a omlouvám se u toho prvního tam se mi s tím obrázkem a textem nějak do sebe zamilovali nebo co já nwm ale patří tam tohle : i bez vyvolávačů a pouťových atrakcí. smajl omluva jak prase

mag04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.