Zajímavosti o zvířatech.

Had- domácí mazlíček?

Nemáte čas pořád chodit venčit psa? Každodenně se starat o jiné chlupaté domácí mazlíčky? A přesto byste měli rádi v bytě kousek živé přírody? Tak si pořiďte hada! Méně náročnějšího spolubydlícího byste jen těžko hledali…
 

Že je některý z nejčastěji chovaných hadů nebezpečný? Nebo snad slizký? Kdepak, had má povahu klidnou a rozvážnou. Pokud jste si na něj ještě nesáhli, tak to vyzkoušejte. Zjistíte, že přes všechny zažité předsudky a fámy je na dotyk suchý a příjemně hebký.

 Žádný jiný tvor, chovaný doma, nevyžaduje tak málo péče. Jediné, na co budete muset myslet je, aby měl pořád v misce vodu. S krmením je to také jednoduché. Mladému hadovi stačí, když mu dáte potravu 1x týdně, dospělí se spokojí s tím, že je nakrmíte jedenkrát za 14 dní.

 Dalším důvodem, proč si hada pořídit je to, že nemá srst. Alergikům tedy nedělá problémy. Jistě, mohli byste chovat třeba rybičky. Jenže zkuste si některou vytáhnout a pohladit. To dost dobře nejde. Sami po čase zjistíte, že hladit hada je velmi uklidňující.

Komentáře

kusikVIP(Klacek)

Já hady miluju! ♥ Nevím co proti nim ostatní maj, no, ale nechci aby mě kousls smrtelně jedovatý! Hada jsem si hladila. je to velmi krásný prožitek!

kusikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.