ZÁHADA

Je to záhada.

Jak začít neb nejsem žádný spisovatel. Baví mě soutěžit a k tomu patří i výzvy. To je ovšem nesplněný sen, protože zdejší komunita je zcela ignoruje. Co se stalo s nadšením pro hru, kam se ztratilo? Myslím že tento web se může přejmenovat na Novinář roku a soutěžit pouze v tom, kdo vypíše víc "průpisek". Docela chápu že se nyní na mou hlavu snese vlna negativní kritiky ale na druhou stranu by mohla přinést pár přihlášení do skupiny Pro hračičky, kde má několik jedinců snahu výzvy hrát. Co dodat nakonec? Snad mi vysvětlíte proč se už nehraje.                                                              Váš   já osel.

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Jak už jsem psala již několikrát, osobně je to proto, že nemám počítač, pouze mobil. A na tom asi moc hrát nemůžu, že... A když už jsem na počítači, nemám na ně chuť.
Dále bych řekla, že spousta holek tady byla nejdřív kvůli hrám, ale ty se omrzí. Naopak vztah ke komunitě se vyvíjí. Jsou lidi, kteří mi přijdou skvělí, jiní míň, ale i tak jsou zajímaví. Tato stránka se sice jmenuje hryprodivky, ale hodně lidí tady není kvůli hrám. Prostě to tak je. No a co. K blogu, hodně lidí má v sobě takovou tu pisálkovskou náladu, občas. A někdo holt má potřebu psát o svém životě...

Rozhodně ti přeju těch pár lidí, kteří budou mít chuť hrát. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Jednak je většina lidí na prázdninách (počítám, že kolem listopadu už vše bude zase s chutí plnit) a hlavně si nemyslím, že zapálené hráčky potřebují sledovat síň, blog nebo skupiny. Takže se ke skupině pravděpodobně nedostali. Mám pocit, že výzvy se nepíšou v aktivitách. Já se výzvy plnit třeba snažím, ale je možné, že mi utečou, protože o nich nevím.
Nevěš hlavu. Je špatné období. Žádná záhada.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.