Zábava :-) :-D

Moje oblíbená kosmetika - líčidla!

Ahoj,

Dnes tu mám nový článek a podělím se v něm o mé oblíbené kosmetické produkty. Možná vám předám nějaké možnosti. Jelikož se moc nemaluju, tak toho zas tak moc nebude. Ale i tak, ať se vám článek líbí :)

Jo a udělám ještě další díl, bude o PEČUJÍCÍ KOSMETICE! :)


1. Make up - Essence, Soft touch mousse

Tento make up jsem si pořídila nedávno a samozřejmě bych to nebyla já, kdybych si nekoupila tmavší odstín, že :D. Koupila jsem si ho, kvůli tomu, že jsem měla extrémně škaredou pleť. Zarudlou atd. Ale teď jsem zjistila, že bez make upu vypadám líp. Ale i tak je dobrý, v DM stojí 120 kč.



2. Essence, Gelová řasenka

Toto je můj oblíbený kosmetický produkt a funguje jako normální řasenka, ale pouze zvírazní a trochu prodlouží řasy, nezabarví. Takže je vhodná i pro holky, co se moc nechcou malovat. Dále se dá použít i na uhlazení obočí. Jediná nevýhoda podle mě je, že vám občas na řasách zůstanou kousky toho gelu. Ale jinak doporučuju :). V DM stojí 59 kč.



3. Love Nature, Korektor a čajovník

Tento korektor je můj oblíbený, protože zelená část léčí pupínky. Korektor dobře maskuje jak kruhy pod očima, tak pupínky. Je od Oriflame. Stojí okolo 120 kč.



4. Maybelline, Baby Lips

Moje klasika, prostě BL MILUJU!!! Nejenom, že hezky zabarví, ale úžasně voní a ochrání rty před sluncem :). Existují dva typy: Baby Lips Electro - Šíleně zabarví :D. A pak normalní jako Pink Punch. V DM je za 80 kč, ve slevě za 59 kč. Stojí za to do nich investovat. Mám dva: Peach kiss a z limitky Candy kiss. Úžasnééééé!!!!


Tak to je dnes vše, pokud se vám článek líbil, dejte plusík koment či sledujte můj blog :). Ahooooj :)

Komentáře

ElzaVIP

Tu gelovou řasenku určitě zkusím, děkuji za tip smajlsmajl
Moc krásný článek ale myslím že by jsi těch produktů sem mohla dát víc smajl
Ale i tak dávám + smajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.