xD všechno možné xD

TOP 5 lidí s neobvyklou barvou kůže


Rybízový džus !

Rasista ! Ne, já rasista nejsem. Doufám. Heh. Nonic, každopádně dneska si ukážeme jednoduchou věc - TOP pět lidí kteří mají nenormální , zvláštní nebo divnou barvu kůže. Jen chci upozornit, že tímto článkem se lidem NEVYSMÍVÁM, jen v tuto chvíli to tak může vypadat. Tak si užijte článek, já jdu hledat info o lidech.. :D


1. Khoudia Diop

Tahle dívka je devatenáctiletá modelka která se přestěhovala do New Yorku. Díky své práce také často cestuje do Paříže. Za svou neobvykle tmavou barvu pleti byla v dětství šikanována ale to jí nebránilo ve splnění svých snů. jejím snem bylo stát se modelkou. S modelingem začala už ve svých sedmnácti letech, když vyhrála internetovou soutěž krásy. Od té doby je tváří několika módních značek. V jednom z rozhovorů řekla, že pokud máte to štěstí být trochu jiní než ostatní, rozhodně se to nepokoušejte změnit. Já s ní plně souhlasím. Tak řekněte, komu nepřipadá krásná ?



2. Winnie Harlow

Winnie Harlow je kanadská modelka a aktivistka. Je jí teprve kolem dvaceti let, a už na první pohled si všimnete že nejspíše trpí nějakým kožním onemocněním. Touto nemocí trpí shruba dva procenta populace. Při tomto onemocnění dochází k ztrátě kožního pigmentu, hlavně okolo kloubů, úst a očí. Rozdíl mezi její přirozenou barvou pleti a bílými částmi ej velký. Za svým snem modelky si ale tvrdě šla, a v roce 2014 nabyla na popularitě díky Amerika hledá topmodelku, kde se dostala až mezi čtrnáct finalistek. Celkem zkončila na 6. místě, což jí poslalo ke vstupu do světa módy. Krom přehlídek si zahrála ve videoklipech například i slavné Byoncé.




3. Connie Chiu

Connie Chiu pochází z Hon Kongu a ze čtyř sourozenců jen ona trpí vrozenou absencí pigmentu - neboli albinismem. Tito lidé postrádají barvy, což vytváří bledé až skoro bílé vlasy a světlou pleť se světlými oči které mají často načervenalé bělmo. Absence pigmentu i v očích moc neprospívá, proto tito lidé čato nosí brýle. Z tohoto důvodu se rodina spolu s Connie přestěhovala do Švédska kde studovala umění  a žurnalistiku, než ve svých 24 letech odstartovala kariéru modelky. Nyní střídá modeling se zpěvem, je podle mne skvělou jazzovou zpěvačkou a na velkých jazzových akcích hostuje.



4. Ralph Souffrant

A aby tu nebyly jen dívky, je tu Ralph. Je mu jednadvacet let a žije v New Yorkském Brooklynu, kde žije se svou rodinou. Trpí podobnou chorobou jako je vitiligo. ( Nevím jak se to píše, když tak napište.. :"D ) což způsobuje že část jeho těla je pokrytá pihami. Za tento vzhled byl také často terčem posměchů a urážek, stejně jako jiní lidé v mém článku. Studoval na vysoké školy, když mu jeho kamarád pomohl založit instagramový profil kam nahrával své fotky. Téměř okamžitě ho lidé začali sledovat a jeho sláva rostla. Poté přišla nabídka od jedné nejmenované modelingové agentury.



5. Paul Karason

Pokud jste četli moje předchozí články, jistě jste tohoto muže zahlédli v článku TOP 10 neuvěřitelných lidí. Ale tento muž se prostě musel do našeho článku dostat. Paul se narodil v Americe roku 1951. Je proslavený svou modrou barvou kůže. Dříve trpěl silným zánětem na obličeji, a tak začal pít roztok stříbra. Za nedlouho začala jeho kůže modrat, což je způsobeno nadměrným užíváním stříbra. Stal se díky toho hostem různých televizních pořadů a popularita mu jen stoupala. Roku 2013 ho postihl infarkt a Paul Karason byl převezen do nemocnice ve Washingtonu. Musel bojovat ještě s težkým zápalem plic a následně utrpěl těžkou mrtvici a tak ve svých 62 letech zemřel.



Já upřímně moc doufám že se vám článek líbil a užili jste si ho, i když jeden z lidí kteří zde byli zmínění byl už v jiném článku. Jsem ráda jestli jste nevyhodili počítač z okna, to by se hodilo. Stejně jako nedoporučuji házet z okna oštěp a nechtěně tak spáchat vraždu.. Ale poprosím vás o jedno - který z pěti lidí se vám líbil nejvíce ? Mám vás ráda.. <3 ^^ :D Smajlíková bombááá !! :"D Loučí se s vámi retardovaná blogerka..


Sayonara ! Kiyashi

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.