xD všechno možné xD

S Kiyashi na kafe 4


Rybízový džus !

tak je načase zase obnovit zchátralou edici S kiyashi na kafe, což je docela netradiční rozhovor s hráčkami z HPD.cz. Já už nemám zrovna dobré komunikační smysly, takže už to nebudu dál okecávat a úvod enbude šestiřádkový, jak jste u mně zvyklí.. Rovnou se vrhneme na to, prvními dotazovanými jsou Natule Vrtule   a  Caliopeia   !!


1. Spáchala by jsi spíše vraždu nebo sebevraždu ?

Caliopeia:  Rozhodně sebevraždu. Já o tom jeden čas dokonce uvažovala. Měla jsem tehdy psychické problémy a bylo to tak neskutečně hrozný, že jsem to všechno chtěla ukončit. Bylo mi to dokonce i jedno. Byla jsem připravena zemřít. Naštěstí mi pomohla videa zahraničních youtuberů. Naopak, vražda je něco, co bych neudělala vůbec nikdy.

Natule:   Nechci do kriminálu tak spíš vraždu. Sebevraždu ne kvůli tý modrý velrybě.


2. Kdyby jsi byla upír, pila by jsi i lidskou krev nebo by jsi nechtěla být "zrůdou" a pila jen zvířecí jako rodina Cullenových ze Stmívání ?

Caliopeia: Já bych to udělala takto - pila bych krev lidí, ale ovšem tehdy, kdy by mi to povolili. Skutečně existují lidé, které vzrušuje, když jim někdo pije krev (koneckonců... mezi ně se řadím i já xD).
I upíři skutečně existují. Ovšem ne takoví, jaké je známe. Nejsou bledí (i když, každý je jiný, takže můžou být xD), sluníčko ani česnek jim nevadí (pokud nemají nějakou spešl alergii =D) a nemají tesáky, pokud si nenechají u zubaře naostřit zuby. Já takovou osobu znám a sama jí krev dodávám. ^^ Takže bych to udělala tak, že bych pila krev lidem, kteří by to chtěli a v čase, kdy by třeba nemohli jí dát, pila bych zvířecí. =D #CaliTheGenius

Natule:  Nevím co je to stmívání ale ano pila bych jen zvířecí. A hlavně ne psí. A želví.



3. Jsi tučňák který každý víkend běhá po městě a pokřikuje "Nesnáším kukuřici!". Jakou sukni si vezmeš v sobotu: červenou, modrou, hnědou, průhlednou nebo s nápisem 'I love Lady gaga' ?

Caliopeia: Rozstřihala bych je a kusy nějak sešila dohromady, čímž bych vytvořila novou, zcela originální sukni! =D I když... ještě předtím bych zkusila přestat brát ty drogy. =)

Natule: Průhlednou s modrým odstínem a nápisem I love Lady Gaga.



4. Hraješ nějaké "dětské" hry typu LadyPopular, Fishao nebo podobně ?

Caliopeia: Ano hraju Lady Popular. Celkem mě to baví, protože můžu kombinovat různé barevné i stylové kombinace oděvů, což mě celkem inspiruje k mým návrhům do školy. Momentálně jsem v levelu 33.( Poznámka Kiyashi : Pssst, já v 15.. )

Natule: Hraju z toho jenom Howrse.


5. Předstírala jsi někdy cizí nebo vymyšlenou identitu ? ( Počítá se i lhaní o věku )

Caliopeia: Pokud se počítá lhaní i o drobnostech, jako třeba vymyšlené datum narození (ne tak, aby se mi nějak výrazně změnil věk), tak ano. Kvůli dopisování si s přáteli, kteří bydlí ode mě dále, jsem si založila Facebook a tam mám vymyšlené úplně všechno =D Jméno, datum narození...
A přidávám si jen lidi, co znám.

Natule:   Jj. Letos na Apríl jsem si udělala srandu z kámošky a na sociální síti jsem si přezdívku nastavila na Linda Malá. A ona mi na to skočila.



6. Jakou knihu jsi přečetla jako první v životě sama, a kterou jsi četla poslední ?

Caliopeia: Wow... jako první... to si vůbec nepamatuji xD Nevím, jestli to byla přímo první, ale mezi první knížky určitě patřil komiks Čtyřlístek. A poslední kniha, kterou jsem přečetla, byl určitě nějaký thriller od Chrise Cartera, akorát si už nepamatuju, jaký. Tuším, že to byl Dvojitý kříž, ale ruku do ohně bych za to nedala.

Natule:  První jsem přečetla knihu. Nevím jak se jmenuje ale je tam farma a text a obrázky. Byli mi 4 nebo 3 roky. Babička říkala že jsem začala číst celkem brzo. A poslední? No to je Anička na řece. Já si je čtu furt.


7. Která věc je na tobě nejvíce divná, zvláštní nebo nepochopitelná ?

Caliopeia:   Ok... nejdivnější věc na mně je asi moje "menší" úchylka. xD Jde o to, že se mi líbí, když jsem trénována jako pes - doslova. Líbí se mi, když mě moje dominantní kamarádka s výhodami vede na vodítku, nutí jít po všech čtyřech a jíst/pít z misky pro psy. Bez použití rukou.

Natule: Tady to tak nevypadá ale v realitě jsem hroznej retard (Natyna-1003 potvrdí) a hrozně moc je na osobě jménem Natule Vrtule divný úplně všechno.


8. Kterého youtubera máš ráda, a kterého by sji zkritizovala za každou maličkost i když jsi v životě neviděla jeho video?

Caliopeia:  Mám ráda... ne.... MILUJU zahraniční youtubery Smosh, protože to byla právě jejich videa, co mi zachránila život. Když jsem je sledovala, byly to jediné chvíle, kdy jsem se nebála vůbec ničeho. Pak mám také ráda Markipliera, Jacksepticeye, Pewdiepie, Dana a Phila, Tylera Oakleyho, Meredith Foster a mnoho dalších. A youtubera, od něhož jsem neviděla ani jediné video, bych nezkritizovala nikdy za nic. Neznám ho, ani jeho videa, takže bych na to ani neměla právo.

Natule:  Hrozně ráda koukám na Kovyho. A furt ve škole úplně všichni kritizujeme Haggyho.


9. Kdyby jsi měla strávit vánoce na měsíci převlečená za mimozemšťana, snědla by jsi před odletem raketou syrové lososí maso nebo psí hovínko ?

Caliopeia: Raději asi spíš to lososí maso XD Koneckonců, syrové maso bývá i v suši =D

Natule: Hmmmm a jak to chutná dohromady? Asi dobře.XD



10. Jsi introvert nebo extrovert ?

Caliopeia:  Spíše introvert, ale řekla bych, že v poslední době, díky vlivu mých lehce extrovertnějších kamarádek je to tak půl napůl =D

Natule:  Nevím. Někdy to a jindy to.


Nakonec jsme dali stejnou otázku jako při minulých dílech , ale myslím že to vůbec nevadí. Já už jsem tak na šrot, že se mi pletou písmenka na klávesnici před očima , takež to budu muset vypnout. Moc se omlouvám za krátké a nepovedené články, ale poslední dobou jsme opravdu vyšťavená jako pomeranč z odšťavňovače.. Loučí se s vámi nepovedená blogerka..


Sayonara ! Kiyashi



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.