xD všechno možné xD

Rozhodnutí a poděkování

Rybízový džus !

Dneska to enbude takový čláenk jaký jste u měn zvyklí, buď naprosto šílený článek nebo TOP článek. ( Opět nemyslím že ten čláenk je TOP jako nejlepší, však vy víte.. :D ) Tentokrát to bude trochu vážnější článek, ohledně rozhodnutí, jak to bude s mým blogem pokračovat a za co vám chci neskutečně poděkovat.


Vám, mým čtenářům, všem těm co se zaujetím kliknou na moje nově vydané články protože je to zajímá. Všem , kterým se moje tvorba tak zalíbila, že dali plus. Všem, kteří můj blog sledují a chtějí abych v něm jen pokračovala. Všem lidem kteří alespoň jednou viděli můj blog. Všem těmhle lidem chci poděkovat, protože jsem nikdy nebyla blíže mému "snu".


Jsem na 53. místu v síni slávy, což je pro mně opravdu hodně. Mým "snem" je dostat se do TOP 50 blogů na hpd.cz . A mému "snu" jsem opravdu nebyla nikdy tak neskutečně blízko. Proto před vámi teď stojím a děkuji - za všechno. Za jakoukoli podporu nebo veselý komentář, plus , každá maličkost mně ohromně potěší, tomu věřte.


A tak jsem se rozhodla učinit pár změn, aby to na mém blogu fungovalo lépe. Jak jste si už možná všimli, články vychází každý den. A to je jedna velká změna - články budou vycházet každý den, možná až do mé smrti. Protože blog je opravdu něco, co mně baví a u toho doufám že tím bavím i vás.


Taky jsem se rozhodla že moje články budou kvalitnější. Toto rozhodnutí už padlo dávno, při mém článku " Nová kapitola - odznova" , kde jsem psala o tom, že už si nechci hrát na malé dítě, které jsme v tu dobu když jsem nekvalitní a zbytečné články psala byla. Takže to zas tak ohromná novinka není.  


Tohle sice není kvalitní článek, ale já to prostě musela napsat. Musela jsme vám touto formou poděkovat, protože nevíte jak moc si toho cením a jak jsme za to ráda a vděčná. Mám blog ráda, stejně jako vás, mé pravidelné nebo i nepravdielné čtenáře.


Nebudu zde jmenovat ty, kterým děkuji zvláště, vy samy víte jestli se o vás jedná, kdybych to tady vypisovala, zapoměla na jedno jméno, tak už by to nebylo ono a nebylo by to poděkování všem. Takže já už k tomu nemám co dodat, jen abych vám všem co tyto řádky čtou popřála nádherný zbytek dne, ať se vám daří a všechno je tak jak to má být. Loučí se s vámi nadšená začínající blogerka.


Sayonara ! Kiyashi

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.