WorldByLucy

vědci varují...


180x153

BOOOM ! Znáte ty články na internetu, kde je "vědci tvrdí"?Nebo dokonce "varují"? Já myslím, že alespoň jeden takovýto případ znáte. Jestli ne, tak vzpomínejte...no...mléko v kávě, Hřiby tzv. BABKY jsou jedovaté aj. Dobře, některé články typu "vědci tvrdí" ráda uvítám i já, ale chci tam mít konkrétní vědce a ne jednoho.

Ale zpátky. Tak třeba mléko v kávě. Nevím, jestli někdo tady (spíš ne) pije kafe...no minimálně jste zkusili, nebo jste měli třeba cappuccino. Nechápu co je to za blbost, vždyť snad každý pije kávu s mlékem. Dobře, dobře...možná NĚKTERÝM (tak je to v některých článcích opravdu napsané a nemyslím ty typu blesk. ) způsobuje problémy s trávením. Pravá káva (typu arabica) má naopak spoustu zdravých látek (magnesium).

"káva s mlékem ohrožuje vaše zdraví" - napsal: nějakej chytrák z Blesku 

Ale teď bych se chtěla dostat k hřibům, kterým říkáme Babky. Opět. Dokud to byly hřiby jako každé jiné, tak je všichni sbírali. Pak ale přišel nějaký "vědec" a já nemám co jíst *píp* Ne teď vážně...já ty hřiby jedla (a jím) a jsem tady! Neskončila jsem v nemocnici s otravou a ani mi žádná taková houba NIKDY nezkazila prázdniny. Ani jednou mi po ní nebylo zle. Tak. A kde ten "jed" byl před tím? Ha? To byl jako na dovolené?

tak tohle napsal časopis Aha...
Závěrem (jo porááát, mohlo to být delší...polepším se) bych chtěla říct, že vědci spíš nemají nic na práci a tak nám zakazují jíst a pít. Důvodem tohoto článku byl jeden e- mail s názvem: "nesbírejte houby babky, jsou jedovaté zjistili vědci" Takových článků jsem četla nejmíň 10. Je tam třeba, že babky si vytvářejí toxické látky...asi ty ,co jím já je nemají...se mě lekly? :D. Máte někdo podobný názor? 

ČÁÁÁU...

[Unsupported element format]

já asi vyskočím z kůže!!! sotva zadám ´houby babky´okamžitě mi musí vyjet, že jsou jedovaté. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.