Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
 

WorldByLucy

Pohádky, které známe špatně

BOOOM ! Rozhodla jsem se vám ukázat, dokázat, že některé pohádky známe špatně...

... tak třeba... Jo Růženka

Jak ji známe? No blbě, protože velmi podobající se příběh je o dívce jménem Talia. Ta se v 18 píchne o kolovrat (ne tou jehlicí, ale tím, že je kolovrat dřevěný prostě se jí do prstu zarazí tříska) my to známe tak, že usne, ale v té původní verzi prostě a jednoduše umře. Její tělo najde mladý král a Talia se mu zalíbí. Myslíte, že ji políbí a ona mu padne do náruče? Ne on udělá... on jí udělá... no nechme toho, každému došlo, že ji znásilní! ! ! O 9 měsíců Talia porodí 2 děti.(stále je mrtvá) Obživne teprve tehdy, když jedno z dětí ji začne cucat prst z hladu. Dítě totiž vyndá třísku. Za chvíli opět jede mladý král a když se doví, že má děti a že Talia žije, je štěstím bez sebe. Talii i obě děti odveze na hrad. Opět se to zamotá, protože král má manželku a ta přikáže kuchaři děti zabít a naservírovat je králi. Na vše se ovšem přijde a zlou královnu upálí na hranici. 


Nebo Červená karkulka ! ! !

Vlk karkulku pozve na koláč, který je naplněn babičkou a pak sežere karkulku a jediný, kdo přežije je myslivec( ta verze, co známe je blbost! jak může vlkovi rozpárat břicho a karkulka přežít? Vždyť ten vlk taky tráví. V jedné z verzí opravdu vytahuje karkulku natrávenou! ble!)


To je pro zatím vše. Příště se podíváme na další pohádky, které známe špatně.

Také bych vám tedy chtěla dát stránku, na které se dozvíte, že i dnes by oblíbené princezny mohly skončit spatně : nešťastně, až do smrti

ČÁÁÁU...

Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Vejisek72: Ne. Já jen říkám svůj názor a postřeh a reaguju na ten tvůj. Nechci, aby jsi si to vyložila jako že tě nemám ráda. Jen ten tvůj koment jsem brala jako že mě urážíš. A jen tak mimochodem kopírajt pixeloreza není rada. Ale zase kdybych tě viděla jak to říkáš, jsem si jistá, že by mi to nepřipadalo jako hate. Nevím co mám napsat na komentář, který ve mě vzbuzuje dojem, že mě nemáš ráda a je tam skrytá pochvala. První, jsem ti to chtěla vysvětlit, ale pak jsem se musela nějak bránit. Myslím, že by jsi udělala i ty něco podobného.
Prosím fakt to neber jako že tě nemám ráda. připadáš mi docela fajn, jen je problém, že nevidím s jakým výrazem to říkáš. Tvoje blogy se mi moc líbí a nechci se hádat. smajl
smajl

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.