Barbie's Inside Out Costumes
Hra - Barbie's Inside Out Costumes
Video se načítá
My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
 

WorldByLucy

Líčení a já aneb. ??? /2/

BOOOM ! Jsem zpět abych vám opět zdělila svůj názor ( Pssst...1. díl tady )

na názory ostatních na líčení. (to zní jako bych byla tupá, ale je to tak...fakt reaguju na názory ostatních...o...líčení...)ehm...pustíme se radši do toho...

...Já zastávám názor, že holka se má líčit od doby kdy se na to cítí a to třeba začne jen řasenkou a leskem. Toto jsem již zdůraznila v prvním článku o líčení. Co chci pochopit je, že některé holky jsou naprosto proti líčení. Od doby, kdy jsem takovéto holky poznala, jsem si komplet všechny holky rozdělila na 3 skupiny:

1. Líčení miluju

2. líčení chápu

3. Kdo se líčí, pozná čepel mého nože...

Já se dnes budu zajímat o skupinu č. 3. 

Nedávno (nechci říkat kdo) jsem na jednom blogu viděla, jak tam nějaká holka hejtuje ostatní blogerky, že je zajímá jen móda...já chci vědět PROČ by se jim to nemohlo líbit? 

Proč by o sebe holky nemohly pečovat, starat se o sebe a zkrášlovat se? To jsou slova, která mi stále leží v žaludku...vždyť, je to tak krásné, když se sami sobě líbíme! A navíc nám všichni říkají, že nezáleží na názoru druhých...je mi líto, že to říkám, ale je to tak...názor druhých tvoří i 90%. Snad by jste ven nešly v toaleťáku


nebo jako volská oka na snídani

já osobně bych nechtěla vypadat jako to, co jsem měla na snídani...a to klavírní křídlo taky nic moc...

Ale vraťme s k líčení...Ještě by mě zajímalo, proč bychom si my holky nemohly pomoct...myslím tím, že když si chci koupit BB cream (lehký make- up s vyživujícími složkami) nemusím jich zkoušet 50, ale stačí se zeptat: "myslíte, že tenhle BB cream dobře kryje?" A hned máte plno odpovědí..."ano, ale lepší je..." 

je to lehčí a levnější. Když se nelíčíš tak jsi třeba se sebou spkojená, ale ty hoky, které chtějí být hezčí, mít zdravější pleť si koupí krém a jsou taky spokojené...objeví si pupínek?:zakryju korektorem...atd. chápete? Mějte svůj názor, ale pochopte, že někteří lidé se chcou líbit...proč jim to bererte? 

To je vše, na co jsem chtěla upozornit...tak se nad tím zamyslete a do komentářu mí můžete odpověďet na mé otázky. Také mi napište co si o tom myslíte vy a jak se vám můj článek líbil. Samozřejmě můžete zhodnotit +.

Já se s vámi loučím a příště u dalšího článku...ČÁÁÁU...

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Naprosto s tebou souhlasím, ale moc holek, které nechápou a hatejou (nwm, jak se to skloňuje) ostatní kvůli krému, neznám. Já se nemaluji a stačí mi to ke štěstí, ale když jdou po městě jedenáctileté holčičky se stíny a linkou, už mi to přijde moc. Tím si kazíte pleť. Jo, když potřebujete krém nebo korektor, proč ne. Když chcete řasenky, taky mi to nevadí. Ale malovat se zbytečně víc, to už je podle mě nevkusné (pokud je těm holkám míň než patnáct).

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Sagka: myslela jsem to obrazně a moc dík za tvůj názor.
A popravdě mě dostává, když jde malá 7 letá holčička (dcera známého mého táty) s růžovýma linkama, které místo toho aby byly umístěny na linii oka jsou pod očima a vypadá to jako kdyby týden nespala a ještě plus řůžové až fialové oční stíny kolem očí...já, co se stydím se za své decentní linky jen na stmavení oka a myslím si, že vypadám jak klaun bych už asi nikdy nevylezla z domu...smajl

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.