Madpet MadFrog
Hra - Madpet MadFrog
Video se načítá
 

WorldByLucy

Líčení a já aneb. ? ? ?

BOOOM ! A je tady další článek a tentokrát o líčení, malování, make- up jak chcete. Tak jdeme na to.


Tenhle článek bude o tom co si myslím o rozdělování do věkových kategorií a jak se má kdo líčit. Co? Kategorie? Jako vážně? Seriózně? Tak jo. Souhlasím, že pro desetileté holky má být líčení... vlastně já v deseti nevěděla co je make - up! No dobře tak asi věděla, ale neměla jsem v úmyslu ho někdy používat. Nebo řasenka. Jasně holčička se ráda maličko nalíčí na... nevím třeba karneval, ale nepůjde tak do školy! A další ty vaše kategorie jako 11 a více to je už jenom na tom jak se holka cítí. Když si řekne, že se teď líčit nebude ( A to třebaže jí je 15) Tak se líčit nemá. Je to podle pocitu. A taky není pravidlo, že 12 letá holka lesk, řasenku a dost. Jo jo na linky si počkejte. Řasenku si dáte lehce, ale linky vám budou trvat celé ráno. Víte, že existuje i třeba BB - Cream ? Jo a dalíší díl Víte, že bude o tom co v kosmetice exsistuje lehčího než je  make - up. Fakt lidi? Je to jak říkám jen o pocitu. 

Takže se nenech přemluvit k líčení když nechceš. Buď sama sebou. 

Jestli něco z líčidel používáš napiš co a třeba kolik ti je. Pokud se ti to líbilo dej plus.

Já se s vámi loučím a ČÁÁÁU !




Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

martmickova: tak první zkus třeba řasenku(je to jednoduché)nebo lesk, rtěnku, balzám, ale jestli se na to necítíš tak to nedělej. Znám hodně i dospělých lidí co se nelíčí.

Elsa mTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

151500(Dívčí poradna☼)

Hezký článek smajl Už se těším na další díl. Mně je 12 a používám jen řasenku od essence a někdy korektor od dermacolu. Myslm že jak ty říkáš, linky atd. nejsou ani potřeba. ( alespoň se v tomhle věku ). smajl

151500To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.