Wolfie-The legend of one girl

True story "Motýl"

Příběh True story "Motýl"
Nedávno mi zemřela babička a ještě jsem z toho byla smutná. S mámou jsme se procházely po pouti a jak je ve mně známo strašně ráda chodím na ruzné, jak na nebezpečné nebo mírné, atrakce. Bohužel ten den jsem na žádnou chuť neměla. Tak jsme se jenom procházely. A jak tak jsme šly tak jsme narazily na hezkého Motýla. Běláska! Chvilku u nás tak kroužil pak jsem nastavila prst aby si na ni sedl, a taky že sedl! Chvilku pobýval na mém prstu a pak jsem ho pujčila mámě. ,, Je velmi hezký, a poslušný ..." řekla jsem s usměvem na obličeji. Už jsem si myslela že má na pouti nějaký kouzelník atrakci s poslušným motýlem který mu teď uletěl a usadil se u nás. Ale pak jsem si řekla, že je to blbost, že tuhle pouť znám jako své boty a nikdy jsem žádneho kouzelníka s motýlem neviděla.
Motýl u nás už byl dost dlouho a kolem prošla nějaká holčička která se dívala na nás a na motýla. ,,Hele tatí! Oná má motýla!" řekla malá holčička tátovi. Táta se tvářil podiveně když se na nás koukl jak máme na prstě tak poslušného a hezkého běláska. Usmála jsem se.
Po dlouhé době co s náma motýl byl tak máma řekla ,, Možná je to babička co nás pořád hlídá a svím zbůsobem tu s náma stále je..."
-True story-

Komentáře

Enie123(Wolf Essence)

Daphne123: Jo je to možný, moje babička žije jinde než já s mamou. Když umírala tak jsme byly tady v ČR. Nestlihly jsme se s ní rozloučit a tak se s nama rozloučila tímto zbusobem. Děkuji za koment smajl smajl

Enie123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.