Vtipy, citáty a sranda.

Štědrý den ♥

AHOJ, vítejte u mého nového článků, bude to něco jako vlog akorát psanou formou, snad se bude líbit a jdeme na to :)...


Takže stávala jsem něco kolem deváté, byla jsem ještě chvilku v posteli na mobilu a potom šla na mobil, ježiši teda do obyváku. Byl tam zrovna Jack Frost, takový ten sněhulák :D. 


Teď je něco kolem tři čtvrtě na dvanáct a já se dívám na Ledové království, které tam sice bylo i včera večer, ale já se dívala na S tebou mě baví svět :).. Mamka vaří řízky a ty strašně moc hezky voní ♥. Ještě má přijet babička a potom taťka :). A já už se na večer strašně moc těším a už nevím co dělat ♥. Tak já teďka se jdu ještě dívat a asi něco hrát na počítači, potom se ozvu, zatím paa :).


Ledové království už skončilo a tak se teda jdu převléct, protože přijede ta babička a děda :O...

Už jsem se teda převlekla a vzala jsem si šaty, takové tečičky jako naušnice a..... a byla jsem přerušena, protože jsem musela jít utřít nádobí, ale už jsem zpět a mohu to dopovědět :). Jako líčení jsem si dala jen pudr a večer si asi dám řasenku :).

Teď se jdu dívat na nesmrtelnou tetu :) a čekat než přijedou, tak zatím papa ♥.

Už moc nevím co dělat, se zblázním :(

Je půl druhé a babička a děda nikde, každopádně se dívám na Nejlepší vánoční dárek :). 


Už je tedy půl čtvrté :) a kromě toho, že přijela babička a děda a nechali tu nějaké dárečky ♥ se nic moc nestalo, jen se zase dívám na telku :D. Tak já se ozvu za chvilku, tak zatím papa :).


Tak jako docela jsem zapomněla psát a už jsme po večeři a máme rozbalený dárečky, ale nic moc se nestalo, tak snad to nevadí...a jinak asi napíšu článek co jsem dostala k Vánocům, takže se můžete těšit :). Zatím Čau ♥.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.