Vtipy a tak☺

SHIT- Stísněné Historky Introvertní Teenagerky #2

Proč se všechno hroutí? Proč musíme hrát celý den že jsme veselí a v noci brečet? Proč jsou ostatní tak nevšímaví? Mějte celý den již naučený křečovitý úsměv a nikdo to nepozná. Kdy naposledy se vás někdo doopravdy zeptal jak se máte? Nemyslím jen tak, aby řeč nestála. Myslím to tak, že se o vás skutečně zajímal. Pokud dneska, jste šťastný člověk. Ale u většinu to bude asi dlouho, že? Lidé v dnešní době se opravdu zajímají převážně jen o sebe. Ale abychom nepomlouvali jen ostatní.. Kdy jste se takhle zeptali vy? Upřímně si zkuste odpovědět.

Ale proč to takhle děláme? Proč řešíme své problémy, ale že někdo třeba opravdu potřebuje pomoct, toho si nevšimneme?

Z části je to proto, že prostě dotyčný nechce, aby si toho ostatní všimli. Ale z větší části je to fakt, že ostatní nechtějí. Nechtějí vidět pravdu, že nejen oni jsou na tom někdy špatně.

Ale proč? Proč jsme na tom tak špatně? Z velké části na to mají určitě vliv sociální sítě. Nikdo vám nedá like na fotku.. To mě nemají rádi? A proč má ona třikrát víc srdíček? Proč mi sem dala haha? Typické otázky skoro všech uživatelů. Pocit nedostatku uznání. A z další části má vliv na naše časté deprese také to, že se neposloucháme a nenasloucháme.

A myslím si, že se to stalo i částí módy. V depresi je teď každý druhý teenager. Máme to těžké, ano. Ale někdo možná jen chce mít problém, aby ho ostatní řešili. Aby se na něj nezapomnělo. A pak se zapomíná na ty, kteří to potřebují

Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Je to pěkné, myšlenka moc krásná. Ale možná by to příště chtělo více rozvinout, pokud toto bereš jako úvahu. Je přece víc faktorů a více úhlů na dívání. Taky jde o okolnosti. Ale máš pravdu, taky to znám, když se opravdu potřebuju vypovídat nebo si opravdu postěžovat, protože to potřebuje každý v tomhle věku. Ale ze základu.. člověk je sobecká bytost, vyhovující jen sama sobě, ale na takovém základě, že pomáhá ostatním, aby tu nezůstal sám. Aby tu pro něj vždy někdo byl, tímto je sobecký. A můžeme si to přebrat tak, že někdo tohle v tom případě nepotřebuje, jestli se jeho činy nezakládají na základním pudu. V tomhle světě ani nijak neuspěješ. Ale některým nejde o úspěch, ale hlavně o to, jak vystupuje a působí na ostatní.
Píšeš dobře, piš dál a věřím, že se jednou dostaneš daleko. Vidím to.

LadySeissTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Smutné je, že lidé trpící pravou depresí často ostatní ignorují a zajímají se o ty co mají ,,módní depku", řežou se a "strašně" trpí. Moc se ti to povedlosmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.